Actualitate, Comunicate

IPJ Alba, partener în cadrul unui proiect alături de Bulgaria și Ungaria

În perioada 5-8 iulie, poliţiştii din Alba au participat la conferința de deschidere și la workshopul organizat la Craiova, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dol, în cadrul proiectului INTACT. Inspectoratul de Poliție Județean Alba este partener în proiectul ”Creşterea conştientizării agenţiilor de aplicare a legii implicate in lupta împotriva contrabandei şi a contrafacerii de produse din tutun în România, Ungaria şi Bulgaria”.

Obiectivul acestui proiect este cunoașterea metodelor şi tehnicilor de investigare, precum şi îmbunătățirea cunoştinţelor lucrătorilor implicaţi în lupta împotriva fraudei în România, Ungaria şi Bulgaria, respectiv împotriva contrabandei şi contrafacerii produselor din tutun.

Partenerii proiectului INTACT sunt:
ROMANIA: Inspectoratele de Poliţie Judeţene: Alba, Arad, Călăraşi, Olt, Direcţia Regională Vamală Craiova
BULGARIA: Direcţia Vamală Lom, Direcţia Regională de Poliţie Vidin
UNGARIA: Agenţia Naţională Vamală şi Fiscală Budapesta

Perioada de implementare a proiectului este de 10 luni, respectiv până în decembrie 2015, iar valoarea totală a proiectului se ridică la 85.869,63 euro din care 68.695,70 euro finanţare OLAF şi 17.173,93 euro cofinanţare IPJ Dolj.

Rezultatele preconizate a fi obținute în urma desfășurării activităților proiectului sunt: realizarea schimbului de experienţă şi bune practici între agenţiile de aplicare a legii din Romania, Bulgaria şi Ungaria cu atribuţii domeniul luptei împotriva contrabandei şi contrafacerii de produse din tutun; facilitarea unei cooperări active între instituţiile cu responsabilităţi şi competenţe în domeniul abordat, în cele trei ţări, precum şi realizarea broşurii „Aspecte de interes din domeniul luptei împotriva contrabandei şi contrafacerii de ţigări în ţările partenere”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...