Actualitate

IPJ Alba a primit oaspeţi din Suedia

tipa_001Ieri, 23 iulie 2013, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a bucurat de vizita a doi poliţişti din Suedia, membri ai Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, aflaţi în judeţul Alba într-o vizită privată.

Tomas Petersson şi soţia acestuia Anette, sunt poliţişti activi în poliţia din Goteborg şi au peste 30 de ani de experienţă în munca de poliţie.

Domniile lor au fost primiţi de domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Județean Alba şi de comisar şef Finta Sorin, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Regiunea I Alba, împreună fiind purtate discuţii cu privire la modurile de organizare a poliţiilor din judeţul Alba respectiv Goteborg.

Oaspeţii au putut să vadă autospecialele cu care lucrează poliţiştii rutieri precum şi laboratorul criminalistic mobil şi autospecialele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale, concluzia acestora fiind că mijloacele folosite de poliţiştii români sunt aproximativ la fel cu cele folosite de poliţia suedeză.

Aceştia şi-au exprimat mulţumirea pentru ospitalitatea cu care au fost primiţi de poliţiştii din Alba, întâlnirea reprezentând o bună ocazie pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţişti din judeţul Alba şi poliţişti din Suedia.

La finalul întâlnirii a fost realizat un schimb de obiecte simbolice, poliţiştii suedezi exprimându-şi disponibilitatea de a primi vizite ale poliţiştilor din Alba, în ţara lor.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...