Actualitate

IPJ Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 825 de persoane aflate în carantină, 986 aflate în izolare și au fost organizate 11 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 310 persoane. Alte 66 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 12 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 45 de terase, restaurante, fastfood-uri, iar reprezentanții acestora au fost informați în legătură cu regulile pe care trebuie să le respecte, în contextul pandemic actual.

Au fost verificate 43 de mijloace de transport persoane, din care 20 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 31 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 4 care nu a respectat restricțiile de deplasare.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, care a avut loc pe raza municipiului Blaj, au fost legitimate 98 de persoane, au fost verificate 49 de autovehicule și au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În paralel, au continuat activitățile informativ – preventive, fiind vizate zonele aglomerate din județ, cum ar fi piețele, autogările, mijloacele de transport în comun și stațiile de autobuz.

Poliţiştii vor continua atât acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, cât și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Recomandăm cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

The post IPJ Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 appeared first on albapesurse.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 825 de persoane aflate în carantină, 986 aflate în izolare și au fost organizate…
The post IPJ Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 noiembrie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...