Actualitate

Ion Dumitrel, președinte CJ Alba:”Se fac pași importanți către demararea de proiecte de reabilitare a drumului de la Oașa la Poarta Raiului!”

Miercuri, 22 iunie, invitatul emisiunii ” La ordinea zilei” de la radio regional HIT FM Alba a fost Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

În cadrul acestei emisiuni domnul Dumitrel a declarat printre altele:

”Consiliul Județean Alba are în plan de mulți ani de zile îmbunătățirea drumului de la Oașa la Poarta Raiului, un drum foarte important pentru turismul din județul nostru. Romsilva care are în prezent drumul în patrimoniu, ne-a anunțat că drumul poate fi preluat cel mai ușor de primăria Șugag. Din fericire au fost făcuți pași importanți pentru trecerea acestui drum în patrimoniul CJ Alba. Așteptăm ca să se întâlnească consiliul de administrație al Romsiva să dea o hotărâre de predare către noi, urmând să fie emisă o hotărâre de guvern în acest sens. După aceea, împreună cu primăria Șugag și cu ajutorul autorităților centrale sperăm să reabilităm acest drum care duce la unul dintre cele mai mari proiecte turistice din țară. Credem că odată ce vor face drumul vor veni investitori mai mulți în zonă și bineînțeles că dacă se vor crea condiții, vor veni și turiștii. Tot în domeniul turistic dorim să creăm un circuit al cetăților dacice din județ de la Căpâlna, Cricău și Cetatea de Baltă care vor fi puse la punct pentru a primi în cele mai bune condiții turiștii.”

The post Ion Dumitrel, președinte CJ Alba:”Se fac pași importanți către demararea de proiecte de reabilitare a drumului de la Oașa la Poarta Raiului!” appeared first on albapesurse.

Miercuri, 22 iunie, invitatul emisiunii ” La ordinea zilei” de la radio regional HIT FM Alba a fost Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba. În cadrul acestei emisiuni domnul Dumitrel a declarat printre altele: ”Consiliul…
The post Ion Dumitrel, președinte CJ Alba:”Se fac pași importanți către demararea de proiecte de reabilitare a drumului de la Oașa la Poarta Raiului!” appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...