Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Ion Dumitrel noul purtător de cuvânt al PNL Alba

Începând de joi, 19 februarie, la nivelul organizației județene Alba a Partidului Național Liberal a fost constituit și funcționează Comitetul Județean Executiv (CJEX), un organism politic nou, ce va asigura conducerea filialei județene a PNL alături de Biroul Politic Județean comasat paritar, rezultat în urma unificării dintre PNL și PDL.
La nivel de biro o surpriză o constituie numirea preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel în funcţia de purtător de cuvânt al partidului
Format din 25 de mebri, Comitetul Județean Executiv al PNL este condus de doi copreședinți și este alcătuit din 19 reprezentanți ai fostului PDL și 6 reprezentanți ai fostului PNL, la care se adaugă câte 3 membri supleanți din partea fiecărui partid fuzionat. Cu excepția copreședinților, a secretarului general, a secretarului general adjunct și a parlamentarilor, care intră de drept în componența CJE, toți ceilalți membri au fost desemnați de fiecare partid fuzionat, la propunerea Președintelui acestuia, din rândul Biroului Politic Județean al fostului PNL, respectiv din rândul Biroului Permanent Județean al fostului PDL, fiind aprobați în ședința Biroului Politic Județean al fostului PNL, repspectiv în ședința Colegiului Director Județean al fostului PDL.
În uma acestor deliberări a fost stabilită următoarea componență a CJEX al PNL Alba:
Potrivit atribuțiilor stabilite de Consiliul Național al PNL, Comitetul Județean Executiv este cel care organizează și conduce întreaga activitate internă a partidului la nivel județean, între două ședinte consecutive ale Biroului Politic Județean. Deciziile CJEX sunt validate de Biroul Politic Județean.
CJEX este cel care asigură îndeplinirea și ducerea la îndeplinire a hotărârilor și deciziilor organismelor de conducere ale partidului de la nivel național și județean, conduce, îndrumă și controlează activitatea organismelor partidului de la nivel județean și local, coordonează acțiunile partidului de la nivel județean și local, pe baza priorităților și programelor stabilite de organele de conducere ale partidului.
În perioada următoare, se vor constitui și Comitetele Locale Executive ale celor 78 de organizații PNL de la nivel de municipii, orașe și comune, din județul Alba.

Componenţa Comitetul Județean Executiv PNL

pnl
pnl 2

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...