Actualitate, Comunicate, Politica, Stiri, Stiri Ocna Mures

Ion Daniel Jinaru, desemnat candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Ocna Mureș

COMUNICAT DE PRESĂ

Ion Daniel Jinaru a fost desemnat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Ocna Mureș – oraș care, de la privatizarea combinatului SODA, a fost ținut de către foștii și actualii edili în ”amorțeală” și ”adormire”.

Ion Daniel Jinaru își dorește să aducă experiența pe care a acumulat-o în mediul privat din 2006 și până în prezent, în administrația publică și vizează, în egală măsură, eficientizarea și transparentizarea cheltuirii resurselor publice.

”Consider că putem <<resuscita>> împreună orașul Ocna Mureș prin politici publice de susținere a mediului privat și putem crea, astfel, locurile de muncă doar promise în campaniile electorale anterioare. Prin reducerea taxelor și acordarea de facilități adecvate investitorii privați vor veni, cu siguranță, în orașul nostru. În al doilea rând, o dezvoltare sănătoasă a urbei în care trăim presupune mai multe investiții în instituțiile de învățământ și educație – creșe, grădinițe și școli –, respectiv în proiecte care vizează dezvoltarea serviciilor medicale. Nu în ultimul rând, prioritare sunt și investițiile în infrastructura rutieră, sportivă (crearea și coordonarea unor centre de copii și juniori cu mai multe ramuri sportive) și repunerea orașului pe harta turismului românesc. Desigur, acestea sunt doar o parte dintre domeniile pe care vrem să le dezvoltăm, iar pentru îndeplinirea dezideratelor noastre este insuficient bugetul local, iar o sursă importantă, indispensabilă oricărei comunități, sunt fondurile europene. Organizația PSD Ocna Mureș este în plină dezvoltare – avem oameni cu mare experiență, dar și tineri puși pe muncă – și îi chemăm alături de noi pe toți cei care cred că orașul va renaște asemenea păsării Phoenix”, a spus Ion Daniel Jinaru.

Ion Daniel Jinaru este absolvent al Facultății de Management în Producție și Transporturi, secția Inginerie Economică, din cadrul Universității Politehnicii Timișoara. În ultimii ani, a fost administrator și asociat în cadrul mai multor societăți comerciale, cu domenii de activitate similare sau conexe școlilor pe care le-a absolvit. Este căsătorit și tatăl unui băiețel de 6 ani.

Birou de presă PSD ALBA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...