Politica, Stiri Aiud

Ioan Lazăr:”Votul uninominal ar fi eliminat “muții” și “circarii” de pe liste!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Revenirea la listele de partid, cel puțin pentru județul Alba, a creat acum premisele unor mari nedreptăți și hoții politice. În spatele unor oameni care, trebuie să recunoaștem, au muncit și s-au zbătut, chiar dacă nu le îmbrățișez viziunile politice, s-au ascuns ca după “fusta mamei” fie câte unii care abia au vorbit 5 minute în 4 ani sau alții care au jefuit pădurile din Munții Apuseni.

Așa se face că pe listele PNL stau două nume, ambele la fel de celebre ca și rezultatele lor în Parlamentul României: ZERO BARAT! Claudiu Răcuci – “deputatul mut” și Corneliu Olar – „drujbistul Apusenilor” se ascund sperând că vor ajunge din nou acolo unde ne-au făcut deja de râs…

Omul susținut și impus pe liste de primarul din Blaj, o rușine pentru întreaga zonă a Târnavei, Claudiu Răcuci a vorbit doar 5 minute și 22 secunde în 4 ANI!! Din toate cele 5 minute, vreo 3 au fost probabil numai depunerea jurământului… Un deputat care a vorbit deci vreo 2 minute în 4 ani pentru a susține legile, interesele și problemele locuitorilor din Alba, acum din nou pe listele PNL!

Celălalt nu a făcut nimic altceva în ultimii 4 ani, decât CIRC! S-a remarcat doar atunci când a venit cu tulnicul și a introdus ilegal o macetă în Palatul Parlamentului, cu care a tăiat un cozonac pentru toți mâncăii de acolo… Pâine (cozonac) și circ… Și asta de “dragul tradițiilor”.

Dacă ar fi fost de dragul tradițiilor, atunci Corneliu Olar i-ar fi respectat pe toți moții adevărați cărora le-a jefuit pădurile. DEFRIȘĂRILE nu au făcut niciodată parte din tradițiile moților lui Avram Iancu!!Zeci de tone de lemn care au luat drumul exportului prin diverse firme protejate de MAFIA LEMNULUI și de către PNL. Ascuns în spatele mai multor firme și composesorate despre care presa din Alba a scris, fără ca autoritățile statului să se arate interesate de aceste ilegalități criminale ale deputatului PNL, un adevărat atentat la adresa sănătății populației întregului județ!

Aceștia sunt cei care se ascund pe listele PNL, același partid care acum ne sechestrează din nou în case, ne-a băgat în criză și ne-a adus la sapă de lemn…

Pe 6 Decembrie trebuie să facem altceva, pentru a ne scăpa de ei! Trebuie să fim PROpăduri, PROecologie, PRO ROMÂNIA!

LAZĂR IOAN

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 noiembrie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...