Politica, Stiri Blaj

Ioan Lazăr:”O Românie, cu multă demagogie! Noua doctrină de partid soroșist (USR)”

COMUNICAT DE PRESĂ

Faptul că SRI și vechile structuri de securitate ale statului comunist au participat la slujba de botez a celui mai măreț partid, ce ne-a fost dat nouă românilor ca unic salvator, adică această emanație a securiștilor și infiltraților – USR, nu mai este un secret pentru nimeni.

Bălăcăreala ieftină dintre USR și PSD pe tema cine are și cine nu are voie să facă în această perioadă campanie electorală se rezumă la un singur cuvânt: RESPONSABILITATE! De aia nu mă vede nimeni pe mine personal în ipostaza în care s-au pozat doi dintre candidații actuali (unul de la PSD, altul de la USR), respectiv împărțind pliante electorale și minciuni pe pâine celor mai slabi de înger…

Ne este clar acum tuturor și motivul pentru care parlamentarii USR și PSD s-au înghesuit ieri, ca la coada de la pâinea netradițională, să își dea demisiile din Parlament: DEMAGOGIA! Partidul neo marxist de factură securistă USR ar trebui să își treacă la articolul 1 din statut “demagogia” și “populismul”. Deja susținerea necondiționată a LGBTQ și a adopției copiilor din România de către cuplurile gay sunt pe post de icoană pentru partidul lui Barna…

Cer URGENT prefectului “apolitic” al județului Alba să mai uite de carnetul de partid și să impună legalitatea în județul Alba. Nu degeaba îi plătim salariul! Mă aștept în primul rând să respecte el legea, iar apoi să facă lumină în acest caz clar ca lumina soarelui. Cum este posibil ca în stare de alertă, în localități aflate în carantină sau în cod roșu să avem astfel de imagini?! Ce păziți d-le prefect PDL…pardon PNL? Ne închideți pe toți în case, dar cei de la USR, PSD și PNL au voie să facă nestingheriți campanie? La ce punct de pe declarație se află împărțirea de pliante și COVID de dragul ideologiei de partid? Numai ca această ideologie să fie USR,PSD sau musai PNL… Sau la ultima vizită în județ, Arafatu’ v-a spus în mod expres să închideți ochii la toate ilegalitățile electorale?

Țin să le reamintesc celor care pozează în Albă ca zăpada în politica județeană că autoritatea electorală i-a interzis practic reprezentantului USR să se deplaseze în județ (în afara localității de domiciliu – Alba Iulia) în interes electoral. Doar că, tipic USR, în loc să respecte legea, a fost prins cu oul în gură!! Și asta cu largul concurs al prefectului PNL, care numai la respectarea legalității nu veghează în această perioadă… PNL+USR, aceeași impresie!

IOAN LAZĂR,

Candidat Camera Deputaților PRO România

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 noiembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...