Politica, Stiri Sebes

Ioan Lazăr:”Județul Alba va fi reprezentat cu cinste în viitorul guvern!”

COMUNICAT DE PRESĂ

Actuala guvernare ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă cu adevărat incompetența și proasta gestiune a cadrelor în actul de guvernare. Sau mai simplu spus: omul nepotrivit în funcția de conducere a României. Despre Klaus Iohannis nici nu mai are rost să povestim… Un președinte ales de doar 34% dintre românii cu drept de vot, care s-a lipit de fotoliul de la Cotroceni în ciuda a două drame (COLECTIV și ATI-Piatra Neamț). Iar exemplele pot continua cu cea mai proastă guvernare liberală din istoria României, datorată faptului că un fost șomer este propulsat de partid și cocoțat pe scaunul de premier, fără a avea nimic care să îl califice pentru un asemenea post… Același guvern PNL s-a luptat să impună un fost ospătar în fruntea Spitalului din Câmpeni, iar noi ne mirăm că drame ca Piatra Neamț sau COLECTIV au loc în România!

Fără a politiza în niciun fel, consider că trebuie să impunem oameni profesioniști, din același domeniu, în funcțiile cheie ale statului român. 

PRO România – Alba va trimite la București profesioniști, fiecare dintre ei vârfuri în domeniul lor de activitate. Oameni cu experiență în spate, care vor putea să schimbe fața țării noastre. Horațiu Florea, un reprezentant al antreprenorilor tineri, dar și un medic veterinar excepțional va fi cel mai bun răspuns la problemele cu care ANSVSA se luptă fără niciun rezultat sub guvernarea LuCOVID. Iar reformele din cadrul Ministerului Învățământului vor putea fi susținute de un profesionist adevărat din sistem, un om care deja a demonstrat ce înseamnă catedra, dar și managementul în educație în persoana doamnei prof. dir. Silvia Marcu. La fel, Dănuț Hălălai-expert în problemele de mediu și poate unul dintre cei mai energici conducători ai Gărzii de Mediu Alba va fi o soluție în vârful Ministerului Mediu, la fel cum avocatul Gheorghe Beleiu, unul dintre cei mai buni experți din Alba în acest domeniu, va fi o soluție în cadrul Ministerului Justiției. Cu siguranță nu vom mai auzi de enormități ca Ordonanța 13…

PROfesioniștii județului Alba în slujba țării! PROmisiunea ieșirii din criză! 

IOAN LAZĂR

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 noiembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...