Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba: ”Eu sper că vom obține la alegerile locale un rezultat de 7%”

Vineri, 6 decembrie, la sediul ALDE Alba a avut loc o conferință de presă susținută de președintele filialei județene a acestei formațiuni pilitice, Ioan Lazăr.

”Până la alegerile locale nu o să facem nicio fuziune sau vreo alianță. La aceste alegeri vom participa singuri, dar după nu știu. Eu nu o să discut cu alte partide, m-am ars. O să iau la rând toate filialele din județ. Acolo unde nu a fost implicare, unde nu s-a făcut campanie, o să iau măsuri și am acceptul să schimb întreaga conducere. Acolo unde consilierii locali nu s-au implicat deloc sau aproape deloc în activitatea comunei sau orașului și acolo vom lua măsuri și acei consilieri nu vor mai fi pe listele alegerilor locale. Pe viitor o să merg pe mâna tinerilor pentru că posibilitatea ca aceștia să trădeze, să migreze, este cu mult mai mică decât la cei care au o experiență politică mai mare. Asupra tinerilor nu planează nici fapte de corupție și sunt mult mai serioși. O să prefer un tânăr în locul unui politician tradițional. La alegerile locale, candidații vor fi direct interesați pentru a obține funcția de primar, consilier local, etc, în funcție de muncă. Aici interesul va fi maxim din partea lor și eu sper că vom obține un rezultat de 7% și după vom putea sta la masă și vom fi băgați în seamă de cei de la PNL”, a declarat președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 decembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...