Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, consideră că liberalii din județ se ghidează după sloganul ”Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!”

Vineri, 12 aprilie, la sediul ALDE Alba a avut loc o nouă conferință de presă susținută de președintele filialei județene a acestei formațiuni politice, Ioan Lazăr care a ținut să facă referiri pe marginea subiectelor cele mai importante ale vieții politice naționale și locale.

Pe plan național, referitor la situația actuală în care se află ministrul Justiției, Tudorel Toader, președintele filialei Alba a ALDE a declarat:”Cei care luptă împotriva lui Tudorel Toader sunt atât cei din opoziție, mai nou și cei de la guvernare deși acesta face parte din guvern. Domnul Toader nu este asumat politic de ALDE, nu este pe locul de ministru al ALDE. Dânsul a avut o susținere și are în continuare susținere din partea ALDE.”

În ceea ce privește scena politică locală, Ioan Lazăr a precizat:”Un subiect de interes local se referă la unele măsuri ale primăriei Alba Iulia și a consilierilor PNL din CL Alba Iulia care, fiind majoritari treceau foarte ușor proiectele de patrimoniu. Acum se cam complică situația în Consiliul Local. Am văzut consilieri care mai mârâie la deciziile celor din fostul PDL, actualul PNL… Ei se ghidează după sloganul: ”Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!”

Distribuie Acum

12 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice