Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”PNL a devenit Partidul Anti-Național Liberal și membrii săi sunt impotenți din punct de vedere politic!”

Vineri, 5 aprilie, în cadrul conferinței de presă săptămânale a ALDE Alba, președintele filialei județene, Ioan Lazăr a făcut o scurtă radiografie a celor mai importante subiecte ale vieții politice actuale.

”În ceea ce privește Partidul Național Liberal, îmi pare rău de ceea ce fac foștii mei colegi. Consider că PNL a devenit Partidul Antinațional Liberal, din moment ce foștii sau actualii europarlamentari ai acestei formațiuni politice sunt împotriva poporului și pledează în Parlamentul European împotriva poporului. Din punct de vedere politic, îi consider impotenți politic, nu sunt în stare să ducă o luptă politică în parlament, o campanie politică, discuții cu cetățenii sau cu sociatăți, ci ei recurg la denunțuri.” a declarat Ioan Lazăr.

Tot cu această ocazie, președintele ALDE Alba a făcut referiri la intenția președintelui Iohannis de a convoca un referendum pe justiție pe 26 mai, în aceeași zi în care vor avea loc alegerile europarlamentare.

”Referitor la referendumul pe care vrea domnul președinte Iohannis să îl inițieze acum, în loc să lase alegerile europarlamentare să aibă loc, dânsul vrea să facă o ”tocană de legume”, dar părerea mea este că prin acest referendum, dânsul își pregătește retragerea candidaturii de la președenția României. Vede că este în degringoladă, că nu mai este iubit nici măcar în partidul care l-a susținut la alegerile prezidențiale și atunci caută o cale de a ieși din scena politică. Cred că referendumul pe care îl inițiază nu va trece…”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...