Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”PNL a devenit Partidul Anti-Național Liberal și membrii săi sunt impotenți din punct de vedere politic!”

Vineri, 5 aprilie, în cadrul conferinței de presă săptămânale a ALDE Alba, președintele filialei județene, Ioan Lazăr a făcut o scurtă radiografie a celor mai importante subiecte ale vieții politice actuale.

”În ceea ce privește Partidul Național Liberal, îmi pare rău de ceea ce fac foștii mei colegi. Consider că PNL a devenit Partidul Antinațional Liberal, din moment ce foștii sau actualii europarlamentari ai acestei formațiuni politice sunt împotriva poporului și pledează în Parlamentul European împotriva poporului. Din punct de vedere politic, îi consider impotenți politic, nu sunt în stare să ducă o luptă politică în parlament, o campanie politică, discuții cu cetățenii sau cu sociatăți, ci ei recurg la denunțuri.” a declarat Ioan Lazăr.

Tot cu această ocazie, președintele ALDE Alba a făcut referiri la intenția președintelui Iohannis de a convoca un referendum pe justiție pe 26 mai, în aceeași zi în care vor avea loc alegerile europarlamentare.

”Referitor la referendumul pe care vrea domnul președinte Iohannis să îl inițieze acum, în loc să lase alegerile europarlamentare să aibă loc, dânsul vrea să facă o ”tocană de legume”, dar părerea mea este că prin acest referendum, dânsul își pregătește retragerea candidaturii de la președenția României. Vede că este în degringoladă, că nu mai este iubit nici măcar în partidul care l-a susținut la alegerile prezidențiale și atunci caută o cale de a ieși din scena politică. Cred că referendumul pe care îl inițiază nu va trece…”

Distribuie Acum

5 aprilie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...