Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Nu mi-aș dori să fuzionăm, să ne ”corcim” cu cei din PNL, un partid care este un partid ”corcit” cu PD!”

Vineri, 22 noiembrie, la sediul ALDE Alba a avut loc o conferință de presă susținută de Ioan Lazăr, președintele filialei județene a acestei formațiuni politice.

Cu această ocazie, Ioan Lazăr a ținut să precizeze ce planuri are organizația pe care o conduce după alegerile prezidențiale.

”Nu mi-aș dori să fuzionăm, să ne ”corcim” cu cei din PNL, un partid care este un partid ”corcit” cu PD. Eu îmi doresc să rămânem în echipa lui Călin Popescu Tăriceanu, să ne pregătim de alegerile locale și parlamentare de anul viitor. În județul Alba voi face o evaluare după alegerile prezidențiale și mă voi axa pe echipe de tineri, peste tot vor avea prioritate tinerii. Nu am fost niciodată de acord cu migrația policienilor de la dreapta la stânga sau invers. Cel mai bun lucru ar fi care să se oprească migrația politică. Dacă s-ar reuși acest lucru nu s-ar mai face combinații și trădări. Tentația de trădare este mare la cei de vârsta mea și sper ca tinerii care vin din urmă să nu mai migreze de la un partid la altul. Trebuie o reîmprospătare a clasei politice”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 noiembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...