Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Moțiunea de cenzură a fost un blat între PNL și PSD, făcut cu girul președintelui Iohannis”

Vineri, 7 februarie, în cadrul conferinței de presă a ALDE Alba, președintele organizației județene a acestei formațiuni politice, Ioan Lazăr a ținut să comenteze moțiunea de cenzură în urma căreia a picat guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

”ALDE nu a votat pentru moțiunea de cenzură pentru că ne dorim alegerea primarilor în două tururi. Consider că moțiunea de cenzură a fost un blat între PNL și PSD, făcut cu girul președintelui Iohannis care își dorește alegeri anticipate. Văd că președintele, pentru a ajunge la alegeri anticipate, face orice, până la limita încălcării Constituției. Dar pârghia i-a fost deschisă de acest gropar al României, Traian Băsescu. Tot răul a fost făcut de Băsescu, care a fost mai rău decât Ceaușescu. ALDe nu dorește sub nicio formă alegeri anticipate. Am o nelămurire în legătura cu căruța de ordonanțe date (să nu zic noaptea ca hoții!). ALDE nu a luat o hotărâre dacă va vota noul cabinet.” a declarat Ioan Lazăr.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 februarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...