Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Ocna Mures, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”În fiecare primărie să fie înființat câte un compartiment pentru asistența depunerii documentației la APIA”

Miercuri, 16 septembrie, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a fost invitat în cadrul unei emisiuni electorale la radio HIT FM Alba.

Cu această ocazie, Ioan Lazăr a declarat:

”De-a lungul anilor, micii fermieri din Alba nu au avut un reprezentant al lor, care să îi și cunoască, care știe cu ce se confruntă. Și eu ca mic fermier mă confrunt cu problemele lor. Eu voi fii un apărător al lor în Consiliul Județean. Bineînțeles nu îi voi lăsa de izbeliște nici pe cei de la orașe. Dar e important să revigorăm satele astfel încât produsele naturale de la sate să ajungă în piețele din toată țara și astfel copiii noștri să mănânce sănătos. Alimentația sănătoasă este foarte importantă în ziua de azi. În plus vreau ca în fiecare primărie să fie înființat câte un compartiment pentru asistența depunerii documentației la APIA care să îi ajute pe cei care nu se descurcă cu aceste dosare. Această măsură îi va ajuta pe cei care nu se descurcă cu completarea acestor dosare astfel încât fondurile europene să ajungă la fermieri. Vreau să revitalizez satul românesc!”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...