Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Am văzut zilele astea o cerere în căsătorie politică”

Vineri, 31 ianuarie, în cadrul conferinței de presă săptămânale, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a făcut o serie de declarații referitoare la zvonul candidaturii domnului Gabriel Pleșa pe listele USR Alba la alegerile locale pentru primăria Alba Iulia.

”A început campania electorală de ceva vreme, se întețește, au fost și ”colindători” înainte de Crăciun, ”colinzile” merg și după Crăciun. Mai nou, am văzut zilele astea o cerere în căsătorie politică, mai exact a domnului Gabrie Pleșa de către cei de la USR. S-a tot vehiculat că domnul Pleșa va fi candidatul USR Alba la alegerile locale pentru primăria Alba Iulia. Nu vă ascund că și eu mi-aș fi dorit ca domnul Gabriel Pleșa, fiind liberal, să candideze din partea altui partid liberal, ALDE. Nu a fost să fie. Dânsul nu mi-a dat niciun răspuns, nici că va candida, nici că nu va candida. Acum am văzut că este cerut de cei de la USR. Sunt convins că a fost cerut de mai mult timp. În acest caz, ca și la vechile căsătorii planificate, unul dintre ”părinți” (cei din PLUS) are obiecții, aceștia fiind nemulțumiți că nu au fost consultați de ajuns, că au și ei propuneri, etc. Aici nu știu care au fost obiecțiile celor de la PLUS. Eu îi urez succes și ”Casă de piatră” domnului Gabriel Pleșa.” a declarat Ioan Lazăr.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...