Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba:”Alegerile anticipate, o greșeală care poate arunca țara în haos”

Vineri, 13 decembrie, la sediul ALDE Alba a avut loc o conferință de presă susținută de președintele filialei județene a acestei formațiuni politice, Ioan Lazăr.

Referitor la subiectul alegerilor anticipate, vehiculat des în ultima vreme, Ioan Lazăr a declarat: ”Cei care bat apa în piuă cu alegerile anticipate sunt în principal cei din USR, dar la acest demers s-a alăturat și președintele Iohannis și PNL. Părerea noastră a celor din ALDE și cred că e și părerea a multor membri PNL și chiar USR e că nu este momentul potrivit pentru a provoca alegeri anticipate ținând că este mai puțin de un an până la alegerile parlamentare. Eu cred că ar fi o mare greșeală care poate arunca țara în haos, mai ales că totul cam scârțâie. Atât ne-ar mai trebui, alegeri anticipate. Nu cred că nici cei din PNL își doresc asta, ci spun că vor doar ca să îi facă pe plac marelui șef și șefilor mai mici din partid. Cei din PNL au primit girul parlamentului, să guverneze!”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...