ALBA ALBA
Politica, Stiri

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: ”Președintele Iohannis vrea să organizeze referendum pe justiție, dar nu știe întrebarea!?!

Vineri, 29 martie, la sediul ALDE din Alba Iulia, președintele filialei Alba, Ioan Lazăr a susținut conferința de presă săptămânală a acestei formațiuni politice. În cadrul acestei conferințe, Ioan Lazăr a ținut să facă referire la două subiecte, unul de interes local și unul național.

Subiectul de interes local se referă la singura comună din românia, mai exact comuna Întregalde, care, în conformitate cu spusele liderului Alba al AlDE, este singura care nu are drum asfaltat.

”Este a zecea oară când aduc aminte de o comună din județul Alba care nu are niciun metru de șosea. Este vorba de comuna Întregalde. Am văzut cu toți demersul cetățeanului din Moldova care a construit un metru de autostradă, nu știu dacă s-ar impune să facem și noi un metru de drum în Întregalde, dar se poate ca după alegerile europarlamentare chiar să facem acest lucru. Această comună, având o populație mică, nu este de interes electoral pentru președinte CJ Alba, Ion Dumitrel, iar amenajarea drumului din Întregalde a tot început, a fost last baltă și tot așa. Au montat doar niște podețe și se pare că au uitat să pună plăcuța cu tăblița cu ”Aici lucrează Dorel”. Drumul a fost greșit proiectat și aș vrea să știu cine va plăti această greșeală…”

Al doilea subiect prezentat de Ioan Lazăr s-a referit la reacția ALDE față de intenția președintelui Klaus Iohhanis de a convoca un referendum pe justiție în acceași dată cu alegerile europarlamentare.

”ALDE nu are nici o problemă cu organizarea unui referendum pentru justiție. Suntem de acord să se efectueze acel referendum, dar considerăm că nu este normal ca să fie organizat odată cu alegerile europarlamentare. Alegerile europarlamentare sunt alegeri foarte importante și ar trebui să fie lăsate să se desfășoare libere, democrate. Dar spre disperarea partidului care l-a propulsat pe Iohannis și disperarea dânsului că va pierde foarte mult pentru alegereile prezedențiale, s-a gândit să organizeze acest referendum deodată cu alegerile europarlamentare. Problema nu ar fi gravă, doar că domnul președinte nu știe întrebarea pentru referendum…” a declarat Lazăr.

Distribuie Acum

29 martie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...