Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: ”Eu aș vedea PSD Alba ca un măr, cu multe mere roșii, și în vârf cu un măr mare, dar plin de viermi”

Vineri, 11 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat referitor la situația politică a României, în contextul votării moțiunii de cenzură:

„Această debarcare a guvernului PSD a fost o necesitate pentru România. După cum știți, eu aproape tot timpul am fost în opoziție față de Ioan Dîrzu și de conducerea PSD Alba, dar nu cu membrii și cu mulți simpatizanți ai acestui partid. Eu aș vedea PSD Alba ca un măr, cu multe mere roșii, și în vârf cu un măr mare, dar plin de viermi. Cel mai mare vierme din mărul acesta roșu este un individ din zona Cugir, se ocupă de bișnițăreli și alte lucruri, în timp ce unii membri valoroși ai PSD Alba au rămas fără funcții. Sunt membri ai PSD Alba pe care îi simpatizez și cu care sper să avem în continuare o relație bună: Bogdan Medrea, Daniel Zdrânc, Horațiu Clepan etc. Sunt foarte mulți primari ai PSD Alba gospodari, care au fost mințiți și jecmăniți de conducerea filialei acestui partid, în frunte cu Ioan Dârzu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 octombrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...