Politica

IOAN LAZĂR PLR: Speciliştii PLR au avut un aport mare la codurile fiscale

În cadrul unei conferinţe de presă preşedintele PLR Alba, Ioan Lazăr a făcut câteva referiri despre credibilitatea Codului Fiscal și a Codului de procedură Fiscală, date fiind acuzele Opoziției și problemele cu Justiția pe care le-a avut fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov.

Pe un ton relaxat Ioan Lazăr a spus el este de la ”țară”, iar părinții l-au învățat să facă ”ceea ce zice popa, nu ceea ce face popa”.

De asemenea preşedintele PLR Alba a precizat că un mare aport la elaborarea celor două coduri fiscale l-au avut speciliştii în finanţe ai Partidului Liberal Reformator.

Proiectele Codului Fiscal și Codului de procedură Fiscală au fost aprobate în ședința de guvern de miercuri.

„Nu este ”de ici de acolo” ca un Guvern să-și asume reducerea TVA-ului, eliminarea deducerii CASS de la calculul impozitului pe venit, micșorarea cotei de impozitare și nu în ultimul rând eliminarea impozitului pe dividente. Ultima măsură îi va determina pe oamenii de afaceri să investească mai mult, iar acest fapt va duce la crearea mai multor locuri de muncă și, implicit, la sporirea economiei” a declarat Ioan Lazăr.

În această săptămână premierul Victor Ponta a anunțat că o prevedere din Codul Fiscal va fi aplicată anticipat, de la 1 iunie. ”Fie reducerea cotei generale a TVA la 20 la sută, fie reducerea TVA la produsele alimentare la 9%” a spus Ponta.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...