Politica

Ioan Lazăr: ”Atanasiu și Roman mi-au urat succes în PLR”

DSCN0349

Astăzi conducerea organizației județene a Partidului Liberal Reformat Alba, deocamdată interimară, s-a prezentat în fața presei. La conferința de presă au participat președintele PLR Alba, Ioan Lazăr, vicepreședintele Ioan Uțiu și președintele PLR Alba Iulia, Radu Matei Tudoran. Partidul Reformat Liberal a luat ființă după ce fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a părăsit PNL și împreună cu câțiva adepți au pus baza noului partid pe temelia Partidului Verde, care să transformat în PLR. Conducerea interimară a PLR Alba, prin vocea lui Ioan Lazăr și Ioan Uțiu, a declarat că în următoarele șase luni vor avea alegeri pentru a desemna conducerea statutară.
Ioan Lazăr, fost vicepreședinte al PNL Alba și apropiat al lui Teodor Atanasiu a făcut câteva declarații despre plecare sa din cadrul Partidului Național Liberal și motivele pentru care a ales PLR.
Motivele plecării: ”Ceilalți, Partidul Național Liberal, au luat-o pe altă direcție, au ales să treacă la Partidul Popular European noi am rămas, spre deosebire de ei, pe aceiași linie”.
Cum a văzut conducerea PNL plecarea din partid:”Ar trebui să-i întrebați pe ei. Se știa că plec. Eu am avut o relație mai bună cu Călin Popescu Tăriceanu. Tot timpul am fost de acord cu ideile lui. Am avut discuții cu domnul Atanasiu, între patru ochi, unde i-am ținut partea lui Tăriceanu, că face bine ceea ce face, dânsul spunea că nu. Și cu Roman am avut discuții de acest gen. Înainte să plec am fost la partid, mi-am plîătit cotizația la zi, mi-am lăsat demisia după care l-am anunțat pe Roman, Atanasiu era plecat din țară, am vorbit cinci minute l-am anunțat că vreau să plec, iar cu Atanasiu am vorbit la telefon și i-am spus. Mi-a urat succes și unul și altul
Despre candidatura la șefia PLR Alba: ”Nu pot să vă spun acum dacă da sută la sută, probabil că da”.
Despre venirea în PLR Alba a unor membrii PNL Alba: ”Avem discuții, dar concret nu am nimic, ce vă pot sune este că avem discuții avansate cu unii dar nu vă pot face publice numele. Primim cu brațele deschise membrii ai PNL Alba și din alte partide dar și persoane care nu au mai făcut politică. Avem deja mulți membrii care nu au făcut niciodată politică”.
Unde o să facă liberalii chefuri și ședințe:” Am văzut că prima lor întâlnire cu democrat liberalii au făcut-la salonul albastru, la intrare în Teiuș, sau probabil la Florea. Haideți să vă spuun ceva: Locațiile ce le dețin sunt publice și dacă le vor solicita și plătesc, nici un fel de problemă”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...