Actualitate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Dîrzu:”Am solicitat activarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene pentru depăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile din județul Alba”

În cadrul unei postări făcută pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu a anunțat declanșarea procedurilor de accesare a fondurilor pentru despăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile care au lovit recent județul Alba.

”În calitate de deputat de Alba, am solicitat ministrului Afacerilor Interne activarea Fondului de Solidaritate al Uniunii Europene pentru depăgubirea cetățenilor afectați de inundațiile din județul Alba, repararea sistemelor de comunicații și infrastructură rutieră.

Voi discuta cu ministrul Transporturilor pentru a crea un plan de construire de noi diguri care să oprească inundarea localităților. Voi avea discuții și cu ministrul Apelor și Pădurilor pentru a porni un plan național de reîmpădurire care să evite vărsarea necontrolată a apelor.

Sunt alături de toți cetățenii județului Alba și fac tot ce este posibil să prevenim astfel de catastrofe pe viitor.

Vă rog să primiți gândurile mele bune și mulțumirile către autoritățile care au minimalizat dezastrul produs de ape!” a scris Ioan Dîrzu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iunie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...