Actualitate, Locale, Stirea Zilei, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Dîrzu împreună cu ministrul Petre Daea in vizită la Loman si Petresti

Duminica a avut loc la Loman Festivalul Folcloric Coboratul Oilor.

Ioan Dîrzu împreună cu ministrul Petre Daea au participat la acest eveniment care are o importanta deosebita pentru judetul Alba.

„Am participat astăzi împreună cu dl. ministru Petre Daea la unul dintre cele mai pitoreşti obiceiuri păstoreşti din judeţul Alba, „Coborâtul Oilor de la Munte la Loman”.
Tradiţiile seculare ale oamenilor din această zonă sunt puse în valoare şi îi adună pe toţi locuitorii comunei Săsciori la o sărbătoare tradiţională românească şi voie bună. ” a declarat Ioan Dîrzu pe pagina de facebook.

In aceeasi zi Ioan Dîrzu împreună cu ministrul Petre Daea au participat si la prima ediție a Festivalului ” TRADIȚII LA PETRESTI” organizat de Asociatia Petresti Transilvania 2019.

„Am cunoscut o comunitate cu oameni deosebiți , bine consolidată in jurul bisericii și a scolii, care au stiut să conviețuiescă impreuna indiferent de naționalitate, cu tradițiile și obiceiurile strămoșești. Felicitari organizatorilor și mult succes la edițiile urmatoare .” a declarat Ioan Dîrzu pe pagina e facebook

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 septembrie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...