Actualitate, Comunicate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: ”Investirea Guvernului Orban prevestește tăierea salariilor și pensiilor românilor”

COMUNICAT DE PRESĂ

Votarea de către Parlament a Guvernului Orban anunță revenirea la guvernare a vechilor PDL-iști care vor tăia salariile și pensiile românilor.Toate majorările salariale prevăzute în Legea salarizării unitare vor îngheța, la fel si pensiile și alte drepturi sociale.

Liberalii nu se vor opri aici și vor îngheța și PNDL 2, Fondul Suveran de Dezvoltare, proiectele finanțate prin Compania Națională de Investiții și cofinanțările la proiectele pe fonduri europene.

Colegii deputați de la partidele așa-zis de stânga progresiste, autointitulate „Pro România”, ar trebui sa fie „mândri” că au votat un un guvern de dreapta care se întoarce împotriva electoratului pe care ei se laudă că-l reprezintă.

La fel de mândri ar trebui să fie si parlamentarii minorităților naționale care au votat un partid cu 0 măsuri de guvernare pentru zonele defavorizate unde se găsesc cetățeni aparținând minorităților naționale.

PNL a pus gând rău și agricultorilor și crescătorilor de animale, blocând plata anticipată a subvențiilor din agricultură și programele naționale de stimulare a produselor deficitare din sectorul agricol. Aceste blocaje se vor resimți în scăderea exporturilor și creșterea importurilor în agricultură.

Cu alte cuvinte, PNL s-a instalat la Palatul Victoria pentru a face rău românilor și a se răzbuna pe aceștia pentru perioada bună pe care au dus-o în guvernarea PSD.

Gândirea obtuză, lipsa de profesioniști și obsesia de a face rău sectorului bugetar se văd în politica PNL, care este de fapt politica vechiului PDL ce a acaparat partidul brătienilor.

Este tragic că românii trebuie să simtă pe propria piele efectele dezastruoase ale unei guvernări iliberale, antisociale si inumane, creată din răutate și dorința oarbă de a distruge statul social.

Noi, Partidul Social Democrat, vom încerca să recâștigăm încrederea celor mulți și să apărăm acele drepturi meritate de români.Vom încerca din Parlament să oprim abuzurile guvernului liberal și să implementăm măsurile bune de care societatea noastră trebuie să se bucure în 2020.

Mai mult ca oricând, România are nevoie de un președinte care să nu permită scăderi ale salariilor și pensiilor, concedieri în sistemul bugetar, tăierea beneficiilor pentru mediul de afaceri sau creșterea taxelor și impozitelor.

Ioan Dîrzu

Deputat PSD de Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...