Anunturi Publice

Investiție de peste 590.000 de lei la Spitalul Orășenesc Cugir

cugircugir

Spitalul Orășenesc Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru achiziționarea de materiale sanitare și echipamente de protecție. Valoarea investiției este de 590.716 lei, fără TVA.

Spitalul intenționează sa achiziționeze materiale sanitare și echipamente de protecție pentru realizarea actelor medicale la standardele de calitate impuse de legislația in domeniul serviciilor medicale.

Obiectul achiziției il constituie achiziționarea de materiale sanitare si echipamente de protecție de buna calitate achiziționate cu respectarea principiului cheltuirii eficiente a banilor publici si asigurarea unor acte medicale de calitate pentru pacientii internati in cadrul Spitalului Orășenesc Cugir.

Prin realizarea achiziției de materiale sanitare, echipamente de protecție conform legislației aplicabile in domeniul achizițiilor publice se dorește asigurarea ocrotirea sanatatii populației prin intermediul unui act medical sigur, steril si asigurarea celor mai bune condiții de tratare a pacientilor prin utilizarea de materiale sanitare si echipamente de proiecție de calitate.

The post Investiție de peste 590.000 de lei la Spitalul Orășenesc Cugir appeared first on albapesurse.

Spitalul Orășenesc Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru achiziționarea de materiale sanitare și echipamente de…
The post Investiție de peste 590.000 de lei la Spitalul Orășenesc Cugir appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...