Anunturi Publice

Investiția Municipiului Sebeș pentru alimentarea cu gaz metan a gospodăriilor din Răhău este în faza avizelor pentru studiul de fezabilitate

sebessebes

Primăria Municipiului Sebeș are în lucru studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „Alimentare cu gaze naturale sat Răhău, municipiul Sebeș”. Documentația tehnică pentru investiția dorită de către cetățeni se află în etapa obținerii avizelor necesare de la instituțiile responsabile. Mai sunt așteptate avizele de la Administrația Națională Apele Române și autorizația de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Alba (decizia etapei de încadrare a fost obținută la începutul acestui an).

Soluția tehnică pentru alimentarea cu gaze naturale a satului Răhău constă în racordarea la sistemul de transport gaze naturale a unui modul SRMP (stație de reglare, măsurare și predare) care va fi amplasat lângă SRMP-ului existent, prin intermediul unei conducte de racord. Rețeaua de distribuție gaze naturale de presiune redusă are o lungime de aproximativ 8 km și va cuprinde toată trama stradală a localității și va deservi toate locuințele, agenții economici și instituțiile (branșamente de gaze naturale cu posturi de reglare la capăt, pentru 580 imobile private și instituții publice). 

The post Investiția Municipiului Sebeș pentru alimentarea cu gaz metan a gospodăriilor din Răhău este în faza avizelor pentru studiul de fezabilitate appeared first on albapesurse.

Primăria Municipiului Sebeș are în lucru studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „Alimentare cu gaze naturale sat Răhău, municipiul Sebeș”. Documentația…
The post Investiția Municipiului Sebeș pentru alimentarea cu gaz metan a gospodăriilor din Răhău este în faza avizelor pentru studiul de fezabilitate appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...