Actualitate, Educatie, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Între 4 și 22 martie au loc înscrierile pentru clasa pregătitoare

În conformitate cu ordinul Ministerului Educației Naționale, între 4 și 22 martie, au loc înscrierile copiilor care au împlinit 6 ani în clasa pregătitoare. În acest interval, părinții copiilor trebuie să completeze o cerere care poate fi completată online sau direct la unitatea de învățământ la care solicită înscriere copiilor. Validarea acestor cereri se va face zilnic, între orel 8 și 18.00, la unitatea de învățământ la care se solicită înscrierea.

Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare

-26 februarie-20 martie 2019, la solicitarea părinților, evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2019, sub coordonarea CJRAE Alba.

-4-22 martie 2019, de luni până vineri, între orele 8,00-18,00 completarea și depunerea cererilor de înscriere de către părinți, la sediile unității de învățământ solicitate.

-29 martie 2019, afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul ISJ Alba a listei copiilor înscriși în prima etapă.

-2-8 aprilie, a doua etapă de înscriere pentru copiii care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ.

-11 aprilie, afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul ISJ Alba a listei copiilor înscriși după a doua etapă de înscriere în învățământul primar.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină:

  1. Cerere tip de înscriere.
  2. Actul de identitate al păritenlui sau al tutorelui legal, copie și original.Părinții divorțați depun și hotărârea judecătorească definitivă din care rezultă autoritatea părintească și domiciliul copilului.
  3. Certificat de naștere al copilului ,copie și original.
  4. Atestarea dezvoltării psiho-somatice (dacă este cazul)
  5. Alte documente care să ateste îndeplinirea criteriilor generale și /sau specifice (acolo unde este cazul).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...