Actualitate, Zvonul zilei

ÎNTR-UN ORAŞ GRI… E BINEVENITĂ – Parada costumelor paveleco la Alba Iulia

Marţi, 28 aprilie, are loc Parada Costumelor Eco la complexul comercial ăla mare din Alba Iulia. Sperăm să apară pe scenă inclusiv Mircea Hava cu prietenul său Dan Sabău, Călin Hedviga şi Gheorghe Lăncrănjan Franchini în costume eco, cu pavele asortate.

Consilierii locali albaiulieni au votat ca taxa de intrare la Staţia de Metrou din Parcul Custozza să fie 10 lei. Mai bine merg la WC-ul de 400.000 de euro. Acolo taxa de intrare e de 1 leu.

Apropo, la Alba Iulia au fost zilele trecute nişte iepuraşi coconaşi templieri. Ei s-au adunat la Hotel Medieval unde au discutat, au discutat şi au tot dicutat cum să-l salveze din faliment pe unul din fraţii cavaleri templieri care restaurează prin Cetatea Alba Iulia.

Am fost duminică la Biserică, am cumpărat vreo douăjde lumănări. Nu am primit bon fiscal, deşi am stat în faţa vânzătoarei şi m-am holbat vreo 10 minute. Bănuiesc că ANAF-ul nu trece niciodată pe la Biserică, că dacă trece, riscăm să închidă locul celor care fac afaceri bani mişto fără a fi contabilizaţi de Stat… în vecii vecilor, amin.

Sâmbătă a trecut prin Alba Iulia şi principele Nicolae: spunea cu tristeţe că românii nu mai fac sport. L-am contrazice pe tânărul principe! Românii fac aruncatu cu privirea, coniac-canoie, halbere, popice subacvatice, şomaj artistic, şomaj viteză etc. Deci ne descurcăm şi noi cum putem.

De câteva zile angajaţii Consiliului Judeţean Alba au o dilemă, oltenească: unde e Ion Dumitrel ? Că nu mai apare pe la sediu. Ei bine l-am găsit: este la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde încearcă să-i convingă pe cei din Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor că noi avem un spital fain. E drept că-i fain spitalul, dar cunosc zeci de mămici din Alba Iulia care nasc la Cluj, zeci de persoane care se operează la Tg. Mureş sau Sibiu.

Dr. Dumitrel

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...