Interviuri, Locale, Stiri

Interviu cu Șuteu Liviu, candidatul din partea Partidului Social Democrat la Primăria comunei Cricău

Spuneți-ne câteva cuvinte despre dumneavoastră.

Am făcut școala generală la Cricău, am urmat cursurile Grupului școlar metalurgic, actualul liceu numărul doi din Alba Iulia. Am fost angajat la fabrica Refractara. După ce am făcut stagiul militar, m-am angajat la IJCL, fostul IGO. Am fost viceprimar cu două mandate în anii 2008 și 2016. Sunt pensionar din anul 2016.

Ce fapte vă recomandă pentru funcția de primar al comunei Cricău?

În mandatele mele de viceprimar s-a lucrat la infrastructură, s-au făcut drumuri asfaltate, podețe, rigole, o bază sportivă. Au fost reabilitate Căminul Cultural Cricău și sala de întruniri Tibru. Cetățenii din Cricău și Tibru beneficiază în prezent de racordări la rețelele de apă, canalizare și gaze naturale.

Ce planuri aveți pentru infrastructura comunei?

Daca voi deveni primar intenționez să continui aceste proiecte, ce au rămas nerealizate, ca să oferim aceste servicii tuturor cetățenilor din comună. Pentru a împlini aceste planuri trebuie să accesăm fonduri europene, restul finanțării urmând să vină din taxe și impozite. În mandatul de primar îmi mai doresc să continuăm lucrările de asfaltare pentru Tibru, decolmatarea văii Craiva, colectarea gunoiului menajer în satul Tibru, reabilitarea Căminului Cultural Craiva. Mai sunt și niște străduțe care ar trebui asfaltate în craiva și nu în ultimul rând vreau să asfaltăm drumul comunal din Tibru, care nu e deloc asfaltat

Spuneți-mi câte ceva despre echipa dumneavoastră de consilieri.

Am în echipă doi actuali consilieri și în plus ni s-au alăturat mai mulți tineri din comună. Sunt oameni de ispravă, oameni de încredere, pe care te poți baza.

De ce credeți că veți fi ales primar?

Oamenii din comună îmi cunosc și îmi apreciază munca depusă în cele două mandate de viceprimar. Cunosc oamenii și sunt lângă ei trup și suflet.

De ce credeți că acum patru ani locuitorii din Cricău nu au ales un primar din Partidul Social Democrat?

La Cricău cam tot PNL a fost la putere, la fel ca și conducerea Consiliului Județean. Așa a fost până acum, dar sper că acest lucru o să se schimbe pentru că cetățenii comunei Cricău au nevoie de o schimbare.

Spuneți-ne vă rog câteva cuvinte de final pentru cititorii noștri.

Cititorilor dumneavoastră le transmit multă sănătate și îi îndemn să ia cea mai bună decizie pentru comuna Cricău, o comună care merită mai mult.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...