Actualitate, Interviuri, Locale, Politica, Stiri, Stiri Aiud

Interviu cu Selegean Ioan Augustin, candidat la primăria comunei Rădești

O scurtă prezentare despre dumneavoastră

Mă numesc Selegean Ioan Augustin, sunt născut la data de 24 octombrie, 1967 în localitatea Rădești. Am fost elev al Școlii primare Meșcreac, am urmat cursurile Școlii Gimanziale în satul Rădești, iar în 1986 am absolvit Liceul industrial nr.1 din Aiud. În acel an am fost încorporat în armată, stagiul militar statisfăcându-l în Focșani, fiind lăsat la vatră din Galați. În 1988 m-am angajat la turnătoria de fontă din Aiud unde am lucrat până în septembrie 1990 când am fost admis la Școala militară de subofițeiri de poliție din Câmpina pe care am absolvit-o la 1 decembrie 1991. După absolvirea școlii militare am fost repartizat la postul de poliție Rimetea unde mi-am desfășurat activitatea timp de 25 de ani, până în anul 2016, când am ieșit la pensie întrunind toate condițiile de pensionare. În timpul în care am activat în cadrul IPJ Alba am absolvit și cursurile Universității ”Spiru Haret”, Facultatea de Drept.

De ce credeți că acum 4 ani locuitorii din Rădești nu au ales un pesedist?

Părerea mea e că nu au avut încredere într-un om de altă culoare politică pentru că la nivelul județului, majoritar era Partidul Democrat, iar acum este Partidul Național Liberal. Altă culoare politică în comună nu se prea vota, deși sunt multe persoane deștepte și harnice în PSD, doar că nu au avut ocazia să le arate oamenilor că politica de stânga e una pentru oameni, nu pentru alte interese.

Ce proiecte aveți ?

Îmi propun să amenajăm rigolele în satele Rădești, Leorinț, Meșcreac și Șoimuș și reabilitarea bazinului de apă potabilă din satul Șoimuș. Un alt proiect se referă la atragerea de fonduri europene pentru construirea de capele mortuare în toate satele comunei. De asemenea vreau să identificăm spații pentru amenajarea de servicii medicale în toate satele aparținătoare. Mai mult vreau să realizăm sisteme de canalizare în Leorinț și Meșcreac și să amenajăm locuri de joacă pentru copii. Pentru realizarea proiectelor menționate mai sus primăria trebuie să se axeze pe atragerea de fonduri și pe profesionalismul unei echipe capabile să faca aceste lucruri. Vă spun sincer că cei din PSD au putere să facă toate aceste lucruri bune pentru comuna noastră, iar din această cauză o sa candidez la primăria Rădești din partea social democraților. Comuna în care locuiesc va fi o comună europeană, să fiți siguri de asta!

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Echipa mea de consilieri este compusă din oameni cu caracter puternic, devotați comunei și care sunt gata să ajute cetățenii. Majoritatea sunt pensionari, provin din aceeași instituție din care am făcut și eu parte și cu care cred că voi reuși să duc la bun sfârșit planurile mele.

Niște cuvinte de final pentru cititorii noștri.

Le urez multă sănătate și să aibă încredere în noi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...