Interviuri, Locale, Stiri, Stiri Aiud

Interviu cu Nicolae Moldovan, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Hopârta

Pentru început, ce ne puteți spune despre dumneavoastră?

Sunt căsătorit, am doi băieți,am lucrat la întreprinderea Mecanica Alba Iulia inca de tanar, după care mi-am satisfăcut stagiul militar, iar după ce m-am întors acasă am mai lucrat încă doi ani la întreprinderea mai sus amintită. Mai apoi mi-am deschis un magazin universal în satul Turdaș iar pe lângă această activitate sunt cantor la biserica ortodoxă din Turdaș, de trei ani.

De ce vreți să candidați pentru funcția de primar?

M-am gândit să candidez la primăria Hopârta pentru că la noi în comună, una destul de izolată, ar trebui să fie făcute mai multe lucruri și cred că aș fi omul potrivit pentru această funcție. Mai mult, lumea deja mă solicită în fruntea comunei. Cetățenii mai apelează la mine pentru diverse probleme: pentru reparații la rețeaua de curent electric, pentru apelări urgente la salvare, incendii, inundații, toți apelează la mine. În comună am făcut numai bine, cât am putut. Comuna noastră a avut înainte de Revoluție o populație tânără care majoritatea, din păcate a plecat în orașele mari sau în alte țări ca să își găsească de lucru. Intenționez ca să atrag în comună investitori pentru se crea locuri noi de muncă și ca să ne dezvoltăm și noi ca și alte comune din județ. Asta e cea mai mare problemă de fapt a comunei noastre: lipsa locurilor de muncă.

Spuneți-ne ceva despre infrastructura comunei Hopârta

Infrastructura există, drumurile sunt în marea lor majoritate asfaltate, darar fi nevoie de curățarea drumurilor de buruieni și trebuie toaletați copacii care îi încadrează, că din această cauză traficul rutier este îngreunat. Ar trebui construit și un azil de bătrâni pentru că avem multe persoane în vârstă în comună și ar fi bine să existe un loc unde să fie îngrijiți de persoanal calificat. Transportul public nu există, deplasarea se face doar cu mașina persoanală, cine o are, iar restul se deplasează cum pot. Dacă am avea transport în comun cred că ar veni mai mulți oameni să muncească sau să mai stea în comună. Gaze naturale nu avem din păcate în nici un sat al comunei. Apă potabilă este, dar canalizare nu avem deloc.

Dacă voi ajunge primar mă voi axa pe aceste probleme de infrastructură, atât de necesare pentru locuitorii comunei noastre. Intenționez să accesez fonduri guvernamentale pentru ca să avem și noi gaze naturale, canalizare, dar și pentru celelalte probleme presante ale comunei Hopârta.

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Consilierii mei sunt oameni buni, harnici, de cuvânt, pe care mizez. Din păcate, mulți oameni de valoare din comună sunt plecați, dar sunt sigur că alături de echipa mea din cadrul PSD voi face lucruri bune pentru Hopârta.

De ce credeți că acum 4 ani locuitorii din Hopârta nu au ales un pesedist ca primar?

Eu cred că acum patru ani nu a fost ales primar candidatul PSD pentru că nu a fost un candidat bun și pe placul electoratului. Eu cred că ar trebui să candideze un om bun, de încredere. Eu de exemplu sunt cunoscut în comună ca un om serios, un om de cuvânt și care mereu am făcut ce am promis.

La final, vă rugăm să transmiteți câteva cuvinte cititorilor noștri

Cititorilor le-aș cere să se gândească la faptul că Hopârta are nevoie de un primar mai tânăr, cu suflu nou, care poate face lucruri bune pentru comună.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...