Interviuri, Locale, Politica, Stiri, Stiri Apuseni

Interviu cu Neag Ispas Florin, candidat la primăria comunei Horea din partea PSD

Spuneți-ne câteva cuvinte despre dumneavoastră

Sunt din comuna Horea, din satul Mătișești. Sunt căsătorit, am doi copii și al treilea este pe drum. Cei care mă cunosc știu că sunt un om sincer, un om care nu face compromisuri, un om onest, un om de cuvânt, un om care face ce spune.

Ce planuri aveți pentru primii patru ani de mandat daca veți deveni primar?

Sunt o mulțime de lucruri care trebuiesc făcute în comuna noastră. În primul rând trebuie rezolvată problema întabulării terenurilor. Acest demers este necesar pentru ca oamenii să nu mai piardă timp și bani din această cauză. Un alt domeniu pe care îl vizez este agro-turismul care în prezent este aproape inexistent. Suntem într-o zonă foarte frumoasă, o zonă tranzitată, dar din păcate nu este fructificată aproape deloc. Trebuie să ne dezvoltăm comuna. Principala sursa de dezvoltare vor fi fondurile europene. Voi face tot ce îmi stă în puteri să atragem cât mai mulți bani europeni.

Ce ne puteți spune despre infrastructura comunei?

Mai sunt foarte multe lucruri de făcut din acest punct de vedere. Drumul de acces în comună, DN1 E este practicabil, dar nu se ridică la un nivel acceptabil pentru anul 2020. Mai sunt multe drumuri de pământ și pietruite în comună și vreau să atragem fonduri până toate aceste drumuri vor fi asfaltate. Despre canalizare nu se poate pune deocamdată problema. La acest moment sunt mai mulți cetățeni ai comunei care și-au tras apă potabilă la case pe cheltuiala proprie. Pentru canalizare s-a făcut o investiție, dar aceasta nu este funcțională. Toate elementele de infrastructură pot fi îmbunătățite și cred că pot face asta din funcția de primar.

Ce ne puteți spune despre echipa de consilieri pe care v-ați ales-o?

Suntem o echipă de tineri, hotărâți, curajoși și cinstiți. Nu suntem compromiși cu nimic. Am încredere absolută în echipa mea.

De ce nu au ales oamenii din Horea un pesedist acum 4 ani?

Nu vreau să mă concentrez pe trecut, vreau să mă axez pe viitorul comunei Horea. Eu cred că va fi o schimbare în comuna Horea, e nevoie de o schimbare. Am discutat cu oamenii și le știu problemele. Impreuna cu echipa psd avem mult de lucru, dar cred că putem face lucruri bune pentru comună, mai ales că avem oameni harnici și de ispravă.

Câteva cuvinte de final pentru cititori?

Să fim sănătoși cu toți și să avem încredere în viitor!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...