Actualitate, Interviuri, Locale, Stiri

Interviu cu Muntean Nicolae Ovidiu, candidat la primăria comunei Cergău

Spuneți-ne câteva lucruri despre dumneavoastră

Mă numesc Muntean Nicolae Ovidiu, sunt născut în 1982, am absovit Facultatea de Științe la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, secția Economia Turismului și Serviciilor. Am lucrat 5 ani în străinătate și în țară am lucrat în MAPN. Cred că am acumulat destulă experiență și cred că pot face mai multe lucruri bune pentru comuna Cergău.

De ce are nevoie comuna Cergău și nu s-a făcut până în prezent?

Până în prezent lucrările nu s-au făcut transparent. Totul pare că se face după o perdea, cu ascunzișuri. Nimeni din primărie nu are dreptul să facă lucrurile după perdea. Tot ce se face pe sub ascuns nu e lucru bun. De ce să nu consulți oamenii din comună pentru a-și da acceptul în legatură cu anumite proiecte care cheltuiesc banul public. Orice primar ar trebui să își facă timp să mai meargă și pe la casele oamenilor, nu doar să stea pe un scaun într-un birou.

De ce credeți că acum 4 ani locuitorii comunei Cergău nu au votat un pesedist?

Pentru că nu au avut un contracandidat pe măsură. Actuala primăriță nu a avut un contracandidat pe măsura ei, care să demonstreze că poate să facă ceva pentru locuitorii din comuna Cergău. Mulți regretă și acum că la acel moment nu a existat acest contracandidat.

Ce proiecte aveți?

În primul rând vreau să ajut tinerii din comună ca să îi determinăm să rămână în localitate. De exemplu, celor care se căsătoresc vrem să le oferim locuri de casă. Acest proiect l-am propus anul trecut, dar nu am primit ajutorul primăriei. Acest proiect a fost împiedicat de anumite persoane. Oricum vom ajunge să realizăm acest proiect, cu și fără ajutorul primăriei. În următorii ani chiar putem îmbunătăți infrastructura mai ales prin înființarea de mini ferme. Am putea să îi ajutăm pe investitori cu piața de desfacere, un teren pentru a ieși din localitate, pentru a evita mirosul și neplăcerile pe care le creeează apropierea unei mini ferme.

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Echipa de consilieri este foarte hotărâtă, formată din oameni harnici, respectați în comună și care vor să facă ceva pentru oamenii din localitate.

Câteva cuvine de final pentru cititori

O să demonstrăm că o să ne zbatem și o să facem tot ce putem pentru bunăstarea oamenilor din localitate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...