Interviuri, Locale, Stiri

Interviu cu Gruiță Daniel Ioan, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Sântimbru

Vă rog să ne spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră.

Mă numesc Gruiță Daniel Ioan, am vârsta de 39 de ani, sunt căsătorit, am doi copii. Sunt absolvent al Facultății de inginerie ”Lucian Blaga” din Sibiu. În prezent lucrez ca și inginer. Am o mare responabilitate în această poziție deoarece mă ocup de siguranța în exploatare.

Ce credeți că vă califică pentru această funcție?

Responsabilitatea. Sunt un om gospodar și vreau să fac din comuna Sântimbru un exemplu pentru toată România. Comuna Sântrimbru trebuie să arate ca o comună europeană.

De ce credeți că acum patru ani locuitorii din Sântimbru nu au ales un pesedist în funcția de primar?

Probabil nu a fost un candidat care să îi pună probleme actualului primar. Eu am vorbit cu oamenii din comună și cred că vor la primărie o schimbare, ei vor un primar mai tânăr, un primar cu idei proaspete, cu alte viziuni, un primar care pune mâna și care face lucruri bune pentru comună.

Ce ne puteți spune despre infrastructura din comuna Sântimbru?

Avem iluminat public, canalizare. Sunt încă străzi care mai trebuiesc asfaltate. Avem probleme la Galtiu cu un iaz care, atunci când plouă torențial inundă strada din apropiere. În Totoi infrastructura lasă un pic de dorit pentru străzile sunt parțial făcute. Se mai lucrează în zonă, dar se poate și mai bine. Eu vreau ca toate străzile din Sântimbru să fie asfaltate, să avem trotuare, etc. Infrastructura este foarte importantă și cred că dacă vom accesa fonduri publice și fonduri europene se pot rezolva aceste probleme.

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Avem în echipă oameni tineri, dar și oameni în vârstă. Tinerii vin cu forțe proaspete și inițiativa, iar cei în vârstă vin cu experiența.

Spuneți-ne câteva cuvinte de final pentru cititori

Vreau să îi asigur pe locuitorii comunei Sântimbru că în mine vor găsi un om drept, responsabil și pus pe fapte bune, un om care își dorește să facă din Sântimbru o comună cu adevărat europeană.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...