Interviuri, Locale, Stiri

Interviu cu Furdui Gabriel, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Pianu

Pentru început spuneți-ne vă rog câteva cuvinte despre dumneavoastră.

Numele meu este Furdui Gabriel. Locuiesc în comuna Pianu de Sus. Am 26 de ani. Am terminat Facultatea de Mecanică din Cluj-Napoca. În prezent lucrez la o multinațională, pe post de inginer. Sunt un băiat tânăr ambițios, cu gânduri mari spre viitor, cu idei și forțe proaspete. Prin această oportunitate vreau să demonstrez că și în comuna noastră se pot realiza lucruri frumoase de care se pot bucura toți cetățenii.

Indicații-ne vă rog câteva motive care v-au determinat să vă înscrieți în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Pianu?

Motivul principal pentru care candidez este acela că în fiecare zi îmi văd comuna rămasă în urmă față de restul comunelor din jurul nostru. Ca tânăr am luat de multe ori în derâdere politicienii, i-am considerat pe toți corupți mincinoși, însă în ultimele luni în care pandemia această teribilă a lovit România, cât și întreaga lume mi-am dat seama cât de importantă este decizia politică de la nivelul unui președinte de țară, până la nivelul unui primar de comună. Astfel am hotărât să îmi pese și să mă implic la nivelul meu în comuna natală și să candidez ca reprezentant al generației mele pentru a mă dedica cu adevărat nu doar a sta pe margine și a comenta dacă e bine sau rău.

Spuneți-ne care sunt două dintre atu-urile pe care considerați că le aveți pentru a câștiga bătălia electorală care se apropie?

Unul dintre atu-urile mele este că privesc lumea dintr-o perspectivă nouă, înțeleg mai bine prezentul și consider că acum este momentul ideal pentru a putea schimba viitorul. În al doilea rând, provin dintr-o familie de oameni muncitori, întreprinzători și sunt convins că dacă tratez comunitatea ca pe o familie si muncind împreună vom obține performanța.

Care sunt în opinia dumneavoastră principalele eșecuri ale actualei administrații publice a comunei Pianu?

Problema principală a actualei administrații este că se complace într-o situație statică și, ca să o spunem pe aia dreaptă, ne aflăm în același stadiu de ani de zile, cu ani în urmă față de multe comune. Ca să vă faceți o idee, nu toată comuna dispune de utilități necesare cum ar fi apă, canal, gaz.

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Echipa mea de consilieri se va consolida în săptămânile ce urmează și va cuprinde oameni muncitori din toate satele comunei, de profesie și vârste diferite. Mă voi asigura că această echipă va prospera împreună cu mine, spre binele comunei.

Spuneți-ne ceva despre infrastructura actual al comunei și care sunt proiectele pe care doriți să le puneți în aplicare dacă veți câștiga mandatul de primar al comunei?

Aș vrea să spun ceva despre țintele mele ca viitor primar. Despre eșecurile din ultimii 20 de ani poate afla oricine mai multe, doar plimbându-se prin comună și întrebând oamenii. Ținta mea este ca Pianul să ajungă la nivelul Ciugudului, pentru că avem potențial și se poate.

La final vă rugăm să transmiteți câteva cuvinte cititorilor noștri.

În primul rând aș vrea să le spun tinerilor să coboare de pe Facebook, Instagram și Tik Tok în viața reală, să vină alături de mine, să continuăm să construim ceva pentru comuna noastră. Apoi aș vrea să le transmit celor care acum sunt părinți și bunici că au așteptat destul o schimbare în bine pentru copiii și nepoții lor de la actualul primar. Vreau să-i încurajez să vină alături de mine pentru a face o schimbare majoră în comuna noastră. Zic că ar fi momentul ideal să acționăm, să lăsăm deoparte iluziile și așteptările.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 august 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...