Interviuri, Locale, Stiri, Stiri Aiud

Interviu cu doamna Popa Dana, candidată la Primăria comunei Livezile din partea Partidului Social Democrat

Vă rog să-mi spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră. Cine sunteți și ce vă recomandă pentru această funcție la primăria comunei Livezile?

Sunt asistent medical în comuna Livezile. Lucrez de peste 15 ani împreună cu medicul doctor Mihăilă Adrian, făcând o echipă bună, punând suflet și tratând pacienții. Oameni locului sunt prietenii noștri. După atâția ani putem spune că aceștia fac parte din propria noastră familie. M-am implicat ori de câte ori a fost nevoie. Le-am fost în ajutor și o voi face și de acum încolo fără ezitare, indiferent ce se va întâmpla. O să le fiu mereu aproape.

Ce ne puteți spune despre proiectele dumneavoastră?

Proiectele mele pentru următorii patru ani pentru comuna Livezile sunt urmatoarele:

-construirea unui cămin cultural în localitatea Livezile.

-preluarea și asfaltarea drumului forestier din intravilanul satului Poiana Aiudului, pe valea Izelului.

-îmi doresc să amenajăm rigole și să punem asfalt în satele care nu beneficiază de acestea

-îndiguirea râurilor de pe raza comunei Livezile unde sunt pericole de inundarea gospodăriilor

-pietruirea străzilor care duc spre terenurile și pășunile agricole.

-voi sprijini școala gimnazială, grădinița, cultele religioase și nu în ultimul rând așezământul filantropic din satul Izvoarele, care beneficiază de 20 de persoane de masă caldă pe zi.

Vă spun sincer că împreună cu echipa PSD se pot face lucruri bune pentru comuna noastră, iar din această cauză o să candidez la Primăria Livezile din partea PSD.

De ce credeți că acum patru ani locuitorii din Livezile nu au ales un pesedist?

Părerea mea e că nu au avut încredere într-un om de altă culoare politică, pentru că la noi în comună a fost de mult timp tot PNL-ul și la nivel local se votează omul. Nu conta culoarea politică. Deși sunt multe persoane deștepte și harnice în PSD, aceștia nu au avut ocazia să le arate oamenilor că politica de stânga este una pentru oameni, nu pentru alte interese.

Ne-ați vorbit despre planurile dumneavoastră despre ceea ce vreți să îmbunătățiți în comuna Livezile. Ce alte proiecte de infrastructură aveți pentru următorii 4 ani?

În prezent Valea Izelului, Valea Trăscăului și Valea Rachișului nu sunt îndiguite corespunzător și aș vrea să facem ceva în legătură cu asta pentru a preveni inundațiile. Au fost îndiguite în urmă cu ceva timp, dar acum, din cauza precipitațiilor, s-a depus un strat de balast care a colmatat albiile râurilor. În altă ordine de idei, canalizare la Livezile nu avem și ar fi o bună ideea de a accesa fonduri, pentru a duce și un proiect pentru canalizare la îndeplinire. Canalizarea e o necesitate, nu este un lux.

Spuneți-ne câteva cuvinte despre echipa de consilieri pe care v-ați ales-o.

Echipa mea de consilieri este compusă din oameni cu caracter puternic, familiști, cu o reputație bună, care suntem pregătiți pentru a veni în sprijinul cetățenilor acestei comune pe care o reprezentăm. Am încredere în ei și totodată și ei au încredere în mine și toți avem încredere în locuitorii comunei Livezile. Lucrând de atâția ani, tot timpul am fost lângă ei și ei lângă mine. Pot să spun sincer că îi iubesc, că nu pot să mă despart de ei și țin foarte mult la ei, ca și la propria mea familie.

Câteva cuvinte de final pentru cititorii noștri

Pornesc în această campanie cu fruntea sus și inima curată. Sunt sigură că proiectele mele sunt realiste.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 iulie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...