Interviuri, Locale, Politica, Stiri

Interviu cu Costan Ciprian Vasile, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Miraslău

Spuneți-ne câte ceva despre dumneavoastră

Sunt Costan Ciprian Vasile, am 37 de ani, m-am născut într-o familie de agricultori din comuna Miraslău. După terminarea liceului am preluat și dezvoltat afacerea familiei, lucrând în continuare pământurile pe raza comunei și crescând bovine de lapte. Doresc o schimbare în comuna mea. Primii ani de școală i-am făcut la Miraslău, liceul la Aiud și Facultatea de Zootehnie la USAMV Cluj. Comuna Miraslău și satele aferente, fiind tot mai mult populate merită investiții și o dezvoltare pentru a atrage cât mai mulți tineri în zonă. Doresc să pun în prim plan nevoile oamenilor, și pentru a cunoaște acest lucru e nevoie de o bună comunicare, atât din partea mea cât și din partea oamenilor. Vreau să le ofer șansa de a fi ascultați.

Ce planuri aveți pentru mandatul de primar pe care doriți să îl obțineți?

După cum vă spuneam, îmi doresc o bună comunicare cu cetățenii și informarea lor cu privire la deciziile luate în cadrul ședințelor.Vreau să atragem fonduri europene pentru dezvoltarea comunei, cadastrarea și rezolvarea tuturor problemelor de fond funciar in mod gratuit. Îmi doresc asfaltarea străzilor principale și secundare, construcția de rigole și podețe, o bază sportivă în Lopadea Veche și Decea. Mai mult, vreau realizarea unui cămin cultural pentru desfășurarea activităților culturale, construcția de canale, construcția unei capele mortuare. Nu în ultimul rând intenționez să atragem fonduri europene nerambursabile provenite de la Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru realizarea unei platforme de gunoi comunale pentru a veni în ajutorul tuturor crescătorilor de animale din comună. Rețeaua de apă potabilă există în toate satele, iar de canalizare beneficiază doar Miraslăul. Vreu ca în mandatul meu să aducem canalizarea în toate satele comunei.

Câteva despre consilierii dumneavoastră, despre echipa pe care ați format-o?

Avem o echipă unită și cred că împreună putem face lucruri frumoase pentru comuna Miraslău, o comună care merită să arate ca o comună europeană.

Spuneți-ne vă rog câteva cuvinte pentru cititorii noștri.

Vreau ca cetățenii comunei Miraslău să mă privească ca pe un om care le reprezintă interesele și care face orice pentru binele și bunăstarea lor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...