Actualitate, Interviuri, Locale, Politica, Stiri

Interviu cu Ciprian Morar, un tânăr candidat pentru Primăria comunei Unirea

Domnule Morar, puteți să ne spuneți câteva lucruri despre dumneavoastră, cine sunteți, cu ce vă ocupați, ca să vă cunoască lumea mai bine.

Numele este Morar Ciprian. Sunt născut în Ocna Mureș și sunt locuitor al localității Unirea 2, comuna Unirea. Am 39 de ani. Școala generală am terminat-o în Unirea 2, după care am terminat Liceul Industrial Metalurgic Aiud, secția matematică-informatică. Am absolvit cursurile Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, secția topografie-cadastru. Sunt inginer topograf-cadastru. de colegiu. După care am muncit în ultimii 12-13 ani în vânzări, pe diferite poziții de management, în 3-4 companii multinaționale.

Ce v-a determinat să candidați pentru funcția de primar al comunei Unirea?

Până în momentul de față nu am fost foarte implicat în politică, dar consider că experiența de management pe care am acumulat-o până în acest moment o să mă ajute foarte mult în realizarea unor proiecte pe care le avem în gând la primăria Unirea.

Spuneți-ne câteva proiecte pe care doriți să le implementați dacă veți ajunge primar

Avem mai multe proiecte în desfășurare la care încă muncim pentru că am fost luat foarte din scurt. Unul dintre cele mai importante este întăbularea tuturor terenurilor extravilane. Ar mai fi modernizarea școlilor și modernizarea grădinițelor. Încercăm să facem un proiect pentru achiziționarea unor tablete. După cum vedem în ultima perioadă, e chiar nevoie de așa ceva. Încercăm să accesăm ceva fonduri pentru realizarea unor parcuri, locuri de joacă pentru copii pentru că au observat că lipsesc cu desăvârșire din comuna noastră. Mai avem câteva proiecte la care muncim și probabil în viitorul foarte apropiat o să le facem publice.

De ce credeți că acum patru ani locuitorii din Unirea nu au votat PSD?

În urmă cu patru ani consider că electoratul din Unirea i-a mai dat o șansă primarului în funcție să demonstreze și să pună în practică proiectele pe care le-a gândit în primii patru ani de mandat.

Infrastructura este mereu o provocare pentru orice edil. Cum se poate îmbunătăți infrastructura din Unirea în următorii patru ani?

În momentul de față se lucrează la canalizare, drumurile au fost în mare parte asfaltate, dar sunt în continuare localități în care nu avem asfaltarea terminată. Ceea ce eu îmi doresc foarte mult este să accelerăm lucrările la canalizare. Prin programul PNDL propus de PSD se lucrează acum la infrastructură. Canalizarea este foarte importantă și în plus aș dori să fac racordarea tuturor localităților la gazele naturale, ceea ce este un lucru foarte important în anul 2020.

Ce ne puteți spune despre echipa dumneavoastră de consilieri?

Echipa mea de consilieri este în mare parte o echipă nouă. Avem consilieri mai vechi de la care considerăm că avem de învățat, iar în rest suntem o echipă nouă, dornică de muncă. Dorim să ne afirmăm, iar experiența mea de management din ultimii ani consider că îmi oferă posibilitatea de a putea aduce rezultate și beneficii comunei noastre alături de electorat.

La final câteva cuvinte pentru cititorii noștri

Vreau să le transmit cititorilor în primul rând că noi suntem o echipă în mare parte tânără și suntem dornici de muncă. Dorim să ne afirmăm și lumea știe că eu ce zic aia și fac. Sunt o persoană de încredere și îmi place să știu și să rezolv problemele oamenilor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...