Actualitate, Interviuri, Locale, Politica, Stiri, Stiri Apuseni

Interviu cu candidatul PSD la Primăria comunei Bistra, Jeflea Marius

Vă rog să ne povestiți ceva despre dumneavoastră. Cine sunteți dumneavoastră ca om?

Ma numesc Jeflea Marius și m-am născut în comuna Bistra, sunt căsătorit, am trei copii, o fetiță de 7 ani, o fetiță de doi ani și un băiețel de 5 ani. Sunt un om de sat, îmi place să stau mult printre oameni, să le ascult dorințele, necazurile, nevoile, bucuriile. Am luat pulsul locului dintotdeauna.

Cu ce vă ocupați?

Momentan lucrez la Serviciul Județean de Ambulanță Alba. În trecut am fost managerul unei firme de transport pe care am înființat-o și în prezent mai sunt și consilier local al comunei din partea Partidului Social Democrat.

Infrastructura este mereu o provocare pentru orice edil. Cum se poate înbunătăți înfrastructura în următorii 4 ani dacă veți fi ales primar?

În primul rând, drumurile sunt pe primul plan. Dacă este infrastructură, dacă sunt drumuri, restul vine de la sine. Bistra este o comună foarte întinsă și majoritatea drumurilor sunt pietruite, asfalt avem în centrul comunei, dar nu în totalitate. În prim plan m-aș axa cel mai mult pe asfaltarea drumurilor care vor permite accesul mai bun al oamenilor în zonele unde locuiesc. Rețeaua de Apă-Canal ar trebui extinsă. Pe partea culturală, căminul cultural ar trebui terminat pentru că nu ai unde să îți desfășori nici o activitate culturală.

Spuneți-ne vă rog despre proiectele dumneavoastră.

Proiectele mele necesită în primul rând un acord, o comunicare între conducerea primăriei și comunitate pentru a cunoaște nevoile cu care se confruntă oamenii. Începând de la dezvoltare rurală durabilă, prin îmbunătățirea calității vieții, se vor putea face lucrări de extindere a rețelei apă-canal, dezvoltarea infrastructurii, lucrări de asfaltare și mentenanță a drumurilor, dar și a rigolelor și a căilor pietonale. Un alt proiect căruia vreau să mă dedic este terminarea construcției Căminului Cultural început în urmă cu patru legislaturi și care nici astăzi nu a fost finalizat. Atragerea investitorilor pentru a dezvolta potențialul turistic al zonei este o prioritate. De asemenea îmi doresc sprijinirea și asigurarea accesului la învățământ în contextul actual a copiilor cu posibilități reduse, fără mijloace la dispoziție de participare la cursurile de învățământ online. Avem microbuze cu care se deplasează copiii la școală în centru, majoritatea școlilor din satele mai îndepărtate aparținătoare comunei fiind închise din cauza numărului mic de copii.

De ce credeți că acum patru ani locuitorii Bistrei nu au ales un candidat din partea Partidului Social Democrat?

Eu cred că la momentul acela, așa au crezut de cuviință, au considerat că sunt mulțumiți cu ce s-a făcut. A fost hotărârea concetățenilor mei pe care o respect, deoarece eu merg pe principiul că majoritatea trebuie respectată. Oricum ceva va trebui să se schimbe, nu trebuie să ne mulțumim cu lucruri puține, iar eu pot face multe lucrui bune care să vină în folosul tuturor oamenilor din comună. Vreau să locuiesc într-o comună europeană și să fiu mândru de comuna Bistra, o comună europeană cu cetățeni multumiți și fericiți.

Ce ne puteți spune despre echipa pe care v-ați format-o și cu care vreți să mergeți înainte.

Am format o echipă de oameni tineri, cu forță de muncă, dar avem în componență și persoane mai în vârstă, mai experimentate. Sunt persoane de toate categoriile de vârstă care pot duce la bun sfârșit proiectele.

Vă rugăm să adresați câteva cuvinte de final pentru cei care citesc acest ziar.

Le urez multă sănătate și poftă de viață în continuare. Sper ca în continuare să facă alegerea cea mai bună pentru binele comunității.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 iulie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...