Interviuri, Locale, Stiri, Stiri Apuseni

Interviu cu candidatul din partea Partidului Social Democrat la Primăria comunei Vidra, Doru Petricele

Vă rog să-mi spuneți câteva cuvinte despre dumneavoastră și ce vă recomandă pentru funcția de primar al comunei Vidra.

Sunt un om simplu, un om sincer și cred că aș putea să ajut din funcția de primar locuitorii comunei Vidra. Am fost consilier 12 ani al Partidului Național Liberal, fostul PDL. Am părăsit acea formațiune politică pentru că acolo nu a mai fost seriozitate, așa cum era odată. Atunci am plecat și m-am hotărât să îmi iau drumul meu în alt partid, și să încerc să fac ceva pentru comuna Vidra.

Spuneți-mi câteva dintre planurile pe care le aveți.

În primul rând vreau să fac curățenie în comună că nu arată bine, estetic. Vreau să racordez comuna la rețeaua de apă, de canalizare. Știu că e greu, dar numic nu e imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Dacă există inițiativă și voință, atunci toate se pot realiza. Pentru realizarea acestor planuri treburile să muncim mult, doar așa vom putea accesa fonduri europene sau fonduri publice. Nimeni nu îți dă fonduri dacă nu muncești din greu pentru ele. Nu e de ajuns să stai la birou. Nimeni nu te sună să îți dea fonduri europene, doar că tu ești primarul comunei.

De ce credeți că acum patru ani locuitorii din Vidra nu au ales un candidat din partea Partidului Social Democrat?

Cred că nu au avut omul potrivit pe care să îl aleagă, de multe ori cetățenii votează omul, nu partidul.

Povestiți-ne despre infrastructura existentă în Vidra și ce se mai poate face.

Mai sunt încă multe de făcut în comuna noastră. Multe drumuri nu s-au făcut până acum pentru nu sunt trecute în domeniul public ca să se poată finanța proiectul de reabilitare. În zona Teșcuța, Bendești, Runcu, Puilețești nu există drum asfalțat. Iluminatul public nu există peste tot în comună și cred că se poate face ceva în legătură cu asta. La apă-canal nu s-a lucrat deloc, iar aici sunt posibilități de accesare a fondurilor europene. Orice investitor privat care ar veni aici să creeze locuri de muncă are nevoie de condiții pentru a-și desfășura activitatea. Investitorul are nevoie de facilități pe care primăria trebuie să i le ofere. În afară de niște drumuri, în comuna noastră nu prea avem acum nimic. Eu intenționez să schimb această situație. Nu va fi ușor, dar cu multă muncă și seriozitate, cred că se pot face lucruri bune pentru comuna Vidra.

Ce puteți să îmi spuneți despre echipa dumneavoastră de consilieri oamenii cu care vreți să mergeți înainte?

Am în echipă oameni serioși, oameni cu care se poate lucra și care vor să facă ceva pentru comunitate.

De la un primar se așteaptă ca să cunoască locuitorii, să cunoască locurile. Dumneavoastră ați fost apropiat de locuitorii acestei comune?

Eu sunt un om cunoscut și apropiat de locuitorii comunei Vidra și cred că împreună putem să facem comuna noastră un loc mai bun în care să locuim. Dacă nu aș fi crezut că pot să îmi ajut comuna, nu aș fi candidat la funcția de primar. Comuna Vidra trebuie să fie o comună europeană din toate punctele de vedere.

În încheiere vă rog să ne spuneți câteva cuvinte pentru cititorii noștri.

Cititorilor le urez să le dea Dumnezeu gândul cel bun și să aleagă ce e mai bine pentru comuna Vidra.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iulie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...