Actualitate, Stirea Zilei

Intervenții de week-end ale pompierilor din Alba!

  1. Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit sâmbătă, la ora 13.49, în loc. Cricău, pe str. Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o cameră a unei case de locuit, proprietatea lui M.A. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cricău. Ca urmare a acestui eveniment, a ars mobilierul din cameră și s-a degradat tencuiala din cameră, un calorifer electric, două geamuri și două uși.

  2. Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit duminică, la ora 14.25, pe str. Traian din loc. Unirea 2, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești, proprietatea lui C.A. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

  3. Tot duminică, Garda de intervenție Sebeș a intervenit la ora 17.43, în apropiere de A1 (între loc. Cut-Cunța), pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce se manifesta pe aproximativ 3 ha. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii și mijloace de primă intervenție.

  4. Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit în perioada 26-29.02.2016 la 48 solicitări medicale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 februarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...