Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Blaj, Stiri Ocna Mures

Întâlniri publice pe tema siturilor protejate din Lopadea Nouă, Lunca Mureșului și Valea Lungă

În această perioadă, au loc întâlniri publice organizate de către Asociația Biounivers în comunele Lopadea Nouă, Lunca Mureșului și Valea Lungă din județul Alba. Au fost invitați să participe activ, toţi factorii interesați de procesul de elaborare a planurilor de management pentru pentru siturile Natura2000: ROSCI0004 Băgău, ROSCI0313 Confluența Mureș cu Arieș și ROSCI0428 Pajiștile de la Mănărade.

Sunt prezentate spre dezbatere măsurile de conservare propuse în planurile de management, ca urmare a rezultatelor studiilor realizate în fiecare arie protejată. Planurile de management sunt instrumente care identifică politica de management ce trebuie urmată, obiectivele ce trebuie atinse şi acțiunile necesare pentru păstrarea biodiversității locale.

Întâlnirile sunt organizate în cadrul proiectului „Elaborarea a 3 planuri de management pentru situri Natura 2000 din județul Alba”, implementat de Asociația Biounivers în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Alba și este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 ianuarie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...