Actualitate

Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean

Veteranul de război, maiorul (rtr.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba, împlinește pe 16 iunie venerabila vârstă de 100 de ani, prilej cu care Jandarmeria Alba i-a făcut o surpriză, aniversându-l în avans.

Miercuri, 15.06.2022, Pr. militar Ursu Dorin din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, alături de efective ale Jandarmeriei Alba, au făcut o vizită la domiciliul veteranului de război Ioan Cerghedean în localitatea Galda de Jos, unde alături de familie, a fost aniversat și prețuit așa cum se cuvine să fie veteranii româniei.

Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de Jandarmi la Timișoara, iar în perioada 1942-1952 a fost cadru activ al trupelor de jandarmi. Pe perioada războiului a efectuat servicii de pază și ordine publică în zona Avrigului, din județul Sibiu.

La mulți ani sănătoși și frumoși veteranului de război, Ioan Cerghedean ​

The post Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean appeared first on albapesurse.

Veteranul de război, maiorul (rtr.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba, împlinește pe 16 iunie venerabila vârstă de 100 de ani, prilej cu care Jandarmeria Alba i-a făcut o surpriză, aniversându-l în avans….
The post Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, a aniversat în avans împlinirea unui secol de viață a maiorului în retragere Ioan Cerghedean appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 iunie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...