Locale, Stiri Sebes

Înșelăciune în plină stradă la Sebeș

Vineri, 19 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat doi cetăţeni slovaci, un bărbat de 44 de ani şi o femeie de 51 de ani, ca persoane bănuite de săvârşirea unei înşelăciuni, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 5 septembrie.

Se pare că cei doi slovaci, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Sebeş, ar fi abordat un cuplu de persoane în vârstă cărora, invocând faptul că persoane apropiate lor (bănuiţilor) au fost implicate într-un accident rutier, le-au cerut cu titlu de împrumut suma de 16.000 de lei, pentru plata cheltuielilor de spitalizare, urmând ca suma să le fie restituită în termen de 3 ore. Ca şi garanţie, cei doi escroci au lăsat o geantă în care au spus că se află suma de 10.000 de dolari şi documentele unei societăţi comerciale.

După câteva ore cei doi vârstnici au deschis geanta lăsată ca garanţie şi au constatat că în aceasta erau 4 caiete studenţeşti şi un pachet de şerveţele, fapt pentru care au anunţat Poliţia.

Din investigația preliminară rezultă că cei doi slovaci ar fi săvârşit astfel de fapte şi în alte localităţi din România, iar, în prezent sunt arestaţi preventiv, pentru înşelăciuni comise în municipiul Bucureşti. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului cauzat celor doi vârstnici din Sebeş.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...