Actualitate, Educatie

Înscrieri pentru concursul „Made for Europe”

made for europeŞcolile din judeţul Alba, care au derulat proiecte finanţate prin programele comunitare, se vor putea înscrie în concursul naţional „Made for Europe” 2014. Competiţia se află la cea de-a VIII-a ediţie şi este finanţat de către Ministerul Educaţiei.

Concursul este deschis tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost implicate în proiecte finanţate prin programe comunitare în anul şcolar anterior. În perioada 10-14 martie se vor trimite la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba formularele de candidatură (semnate de director, coordonator proiect şi înregistrate) şi produsele finale (postere/afişe pentru proiecte sau mobilităţi, produse finale ale proiectelor începute în anii 2012 şi 2013)

În perioada 17-21 martie are loc expoziţia organizată la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Vizitatorii vor avea posibilitatea să aprecieze, prin intermediul unui buletin de vot, care este cel mai original, cel mai util şi cel mai interesant produs final expus. Produsele cele mai apreciate de către publicul vizitator vor primi un premiu de popularitate.

Faza judeţeană a concursului  „Made for Europe” va avea loc vineri, 21.03.2014, ora 14:00, la Liceul de Arte din Alba Iulia. Produsele înscrise în competiţie vor fi prezentate de către un elev propus de şcoală, fiind însoţite de o prezentare generală a unităţii de învăţământ şi de un rezumat al proiectului în cadrul căruia a fost realizat produsul.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...