Actualitate, Cultura, Evenimente

ÎNSCRIERI ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2015

Silvan Stâncel www.silvanstancel.ro, în calitate de organizator, anunţă deschiderea înscrierilor pentru cea de-a VIII-a ediţie a taberei de chitară ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP www.tabarachitara.ro

Evenimentul se desfăşură în două serii, Seria A 12 – 18 iulie 2014 și seria B 16 – 22 august 2014, în judeţul Alba, aproape de Mănăstirea RÂMEŢ, în cadrul Pensiunii RÂMEŢ www.pensiunearamet.ro şi se adresează iubitorilor de chitară, indiferent de nivelul tehnic, cu vârsta minimă de 10 ani.

Cursurile sunt structurate pe nivel începător – mediu – avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitară electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nylon. Dintre stilurile abordate amintim: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.

Cursurile se desfășoară zilnic după un program bine definit iar profesorii-artişti (totodată consultanţi artistici) invitaţi la această ediţie sunt cu experienţă scenică şi didactică. Vor fi prezenţi: Marius Popa, Amatis Chifu, Dragoș Tudor, Silvan Stâncel.

În cadrul fiecărei serii vor avea loc cursuri intensive de chitară, concerte, lansări de carte, lansări de CD și discuții tematice.

Totodată se organiză: foc de tabără, excursii în Cheile Râmeţ şi Mănăstirea Râmeţ iar în ultima seară a taberei spectacolul ACUSTIC LIVE MUSIC SHOW unde toţi participanţi vor susţine mici recitaluri.

Partenerii actuali sunt Pensiunea RÂMEŢ și Asociaţia Culturală Cultur’ART.

În funcţie de apariţia sponsorilor se organizează concursuri cu premii sau eventual reduceri la costurile de participare.

„Cu mare plăcere anunț deschiderea înscrierilor pentru cea de-a opta ediție a taberei de chitară Acustic Live Music Camp. Ca de fiecare dată, și anul acesta participanți vor beneficia de cursuri intensive de chitară, atât teoretice cât și practice. Indiferent de nivelul cu care se vine în tabără, la final fiecare va putea fi capabil să prezinte publicului două compoziții personale. Se va studia chitară intensiv iar cursurile sunt susținute de profesori artiști cu experientă: Dragoș Tudor, Marius Popa, Amatis Chifu. Dincolo de cursuri de chitară vom avea desigur și momente de voie bună, vom face excursii în apropiere, foc de tabără, discuții tematice dar nu numai… Ce mai important lucru este, cred eu, ca în cadrul acestei tabere, dincolo de achiziția de informații de specialitate și deprinderi tehnice, să creștem gradul de motivație a fiecărui participant în parte. Noi vom oferi tot suportul de care suntem capabili astfe încât fiecare participant să aibă cât mai mult de câștigat. Totodată avem promisiuni că și anul acesta SC HORA SA va fi alături de noi cu multe chitare care vor ajunge la participanți în urma unui concurs. Toate detaliile despre tabără sunt de găsit pe site-ul dedicat. Ne vedem la tabără cu chitara și multă voie buna !!! ” Silvan STÂNCEL, organizator

Detalii și informații complete despre tabăra de chitară puteți găsi pe www.tabarachitara.ro și www.facebook.com/tabara.chitara

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...