Diverse

Inregistreaza un nume de domeniu la Gazduire.ro si luna aceasta primesti numeroase beneficii

Inregistrarea unui nume de domeniu este adesea privita ca o sarcina deosebit de dificila dat fiind faptul ca numele de domeniu joaca un rol extrem de important pentru tot ceea ce inseamna identitatea unei companii online. Pentru a putea dispune de un nume de domeniu numai al nostru, primul pas pe care trebuie sa il facem in aceste sens este acela de inregistra numele de domeniu ales la companiile care ofera servicii de inregistrare domenii de calitate.

Chiar daca intr-o prima instanta alegerea si inregistrarea unui domeniu pare o adevarata provocare pentru cei mai multi dintre web masteri, identitatea online a unei comapnii este cu siguranta unul dintre aspectele pe care nu vrem sa le neglijam. Daca esti in cautarea unor servicii de inregistrare domenii de calitate, astazi aveti posibilitatea de a le obtine prin intermediul companiei Gazduire WebSrl care detine site-ul Gazduire.ro. In aceasta luna beneficiezi de o serie de avantaje daca alegi sa inregistrezi un nume de domeiu impreuna cu un pachet de web hosting.

Web hosting-Gazduire.ro

Extensia este unul dintre aspectele cele mai problematice atunci cand vine vorba despre numele de domeniu, fapt pentru care recomandarea specialistilor este aceea de a ne orienta intotdeauna aceasta alegere in functie de publicul tinta pe care il avem. Cu alte cuvinte, o extensie .ro este cea mai potrivita algere pe care o putem face in conditiile in care ne adresam exclusiv publicului din Romania. In cazul in care serviciile companiei noastre sunt destinate si locuitorilor din spatiul international, o alegere potrivita este extensia .com sau .org. Indiferent insa de optiunea dumneavoastra in ceea ce priveste extensia aferenta inregistrarii domeniului web, numele de domeniu in sine este unul dintre aspectele pe care nu trebuie sa le neglijam si pe care trebuie sa le alegem cu mare atentie. Regula de aur specifica pentru acest capitol este aceea de a alege un nume de domeniu scurt si cat mai relevant pentru activitatea pe care o desfasuram.

Care este pretul pentru un nume de domeniu de la www.gazduire.ro?

In aceasta perioada daca alegi sa achizitionezi un nume de domeniu impreuna cu un pachet de web hosting de la Gazduire, ai posibilitatea de a le achizitiona pe ambele la pretul special de numai 33,9€. Acest pachet va da posibilitatea de a da startul unei afaceri de succes dat fiind faptul ca veti avea la dispozitie toate resursele necesare pentru o lansare online de succes.

Gazduire Web Srl este una dintre cele mai importante companii care ofera servicii de inregistrare domenii si web hosting de calitate la preturi deosebit de avantajoase.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 iulie 2016

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...