Actualitate, Opinii, Politica, Social, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Inițiativă cetățenească lăudabilă. Organizația Partidului Pro România Alba propune construirea unui pod de biciclete peste râul Mureș.

 

simulare pista bicilete

Joi, 27 septembrie, organizația „Pro România” Alba a lansat în spațiul public o propunere inedită și inspirată.

„Toți albaiulienii știu că la intrarea în oraș, lângă podul de mașini care trece peste râul Mureș, este un pod pe care în prezent sunt susținute conductele de apă care aprovizionau Alba Iulia.

De ceva vreme respectivele țevi au fost scoase din uz fiind în schimb trase țevi noi pe sub râul Mureș. Podul pe care stăteau țevile vechi nu mai deservește la nimic și eu cred că, în conformitate cu vechiul dicton „nimic nu se pierde, totul se transformă”, putem veni în întâmpinarea bicicliștilor din Alba Iulia care doresc să treacă podul în condiții de siguranță.

În prezent, deținătorii de biciclete care trec pe pod ori trec pe partea carosabilă cu toate mașinile, ori cu mare greutate trec pe spațiul pietonal care este mult prea îngust. Eu propun ca vechiul pod de țevi să fie recondiționat astfel încât să preia traficul de biciclete de peste pod.

Prin acest demers se vor preveni accidentele cărora pot să le cadă victime bicicliștii și se fluidizează traficul pe podul rutier.” a declarat Horațiu Florea, coordonator al partidului „Pro România” Alba.

Partidul „Pro România” a început să fie tot mai activ pe plan politic și se ocupă cu înființarea de organizații în toate orașele și comunele din județul Alba. Echipa partidului „Pro România” este formată din oameni tineri care vor să identifice și să găsească soluții viabile pentru adevăratele probleme ale cetățenilor din tot județul Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 septembrie 2018

About Author

Cititorul


4 COMMENTS ON THIS POST To “Inițiativă cetățenească lăudabilă. Organizația Partidului Pro România Alba propune construirea unui pod de biciclete peste râul Mureș.”

  1. Buna inițiativă. Dar cine e Horațiu ăsta, Horațiu Florea, e neam cu Frații Florea de la Florea Grup?

  2. Ăsta e partidul lui Ponta, a făcut lucruri bune ca și priministru deci poate fi adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...