Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Infracțiuni rutiere înregistrate în județul Alba între 27 și 29 decembrie

La data de 27 decembrie 2019, în jurul orei 14.15,  polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din localitatea Șibot, în timp ce conducea un moped, pe strada Gării din localitate, fără  a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat. 

La data de 27 decembrie 2019, în jurul orei 23.20,  polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat o tânără de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Șard, fără  a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis.

La data de 28 decembrie 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii Biroului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107A, pe raza localității Pâclișa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 27 decembrie 2019, în jurul orei 22.50, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 58 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, pe raza localității Săsciori, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 27 decembrie 2019, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș i-au întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenta alcoolului, unui bărbat de 38 de ani, din comuna Noșlac, județul Alba. 

În seara zilei de 27 decembrie 2019, în timp ce patrulau pe raza localității Copand, polițiștii au observat un autoturism răsturnat în afara carosabilului.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul autoturismului, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentul nicio persoană nu a suferit leziuni corporale.  

La data de 27 decembrie 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii din Zlatna au fost sesizați despre faptul că pe DN 74, raza localității Izvorul Ampoiului, ar fi avut loc un eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 50 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe partea carosabilă, avariind autovehiculul.      

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere sub influența alcoolului.

La data de 29 decembrie 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din localitatea Șard, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 K, pe raza localității Întregalde, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 29 decembrie 2019, în jurul orei 23.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 decembrie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...